Cele mai asteptate momente erau desenele animate

Cele mai asteptate momente din copilaria mea erau desenele animate, imediat cum ajungeam de la scoala, aruncam ghiozdanul unde-l puneam zilnic (undeva sub birou), si fugeam la desene animate, si asta era ceva chiar sistematic in fiecare zi, singurele zile cand ieseam afara de dimineata, pentru ca nu aveam acces la desene animate, era chiar weekendul, cand era cea mai mare agitatie in familie.

Tin minte ca am fost printre primii copii din bloc care au avut acces pentru prima data la cablu, si de cand am descoperit Cartoon Network nimic nu a mai fost ca inainte, curios este ca sistemul se repeta din nou, acum ca am ajuns sa nu mai fiu dependent cand vine vorba de cateva desene animate, acum am schimbat desenele animate cu internetul, nu pot sa fac nimic fara internet in ziua de astazi.

De mic copil am fost atras de Tom si Jerry, mi s-a parut atunci, dar si acum, cel mai bun desen animat pentru copii, cand eram mic nu prea imi placea Scooby Doo, il credeam foarte plictisitor asa ca am ajuns sa ma cert cu vecinii mei din cauza desenelor animate, eram stransi mai multi sub forma unui comitet, si discutam foarte in detaliu, avantajele fiecarui desen animat, eu tot ziceam de Tom si Jerry, ei zbierau in gura mare ca Scooby-Doo e mai fain, si ne tot certam noi de dimineata pana la amiaza, totul se termina atunci cand eram strigati de parinti sa mergem la masa.

Daca vremurile de atunci s-ar intersecta putin cu vremurile de acum, imi imaginez deja fan cluburi Tom si Jerry dar si Scooby-Doo pe facebook. Si acum nimeni nu mai trebuie sa plece din casa, certurile parca le vad pe Skype sau Facebook Messenger. Dar din nefericire acum desenele animate au ramas in istorie, cu toate ca sunt foarte multi copii care se uita in continuare la desene animate, eu personal as vrea ca fiecare parinte sa-si lase copilul sa se uite la desene animate  cele 30 de minute, in loc sa il lase la calculator, unde totul a devenit violent si grafica din jocuri deja exagereaza de multe ori.

Boomerang TV ofera in continuare programe foarte recomandate pentru copii, nepotelul meu are cativa anisori si inca se uita cu mare interes la desenele animate, chiar ajunge sa le caute pe youtube de pe tableta, asadar in ziua de azi orice copil are acces la desenul preferat, comparativ cu ce am avut eu cand eram copil. Importanti sunt si parintii care aleg sa lase copilul prea mult la calculator. Fiecare familie ar trebui sa se stranga in fata televizorului pentru a viziona impreuna cu copilul Oraselul lenes sau Krypto, cainele erou,

Daca ai un copil care este prea mic pentru a sta asa mult la calculator, poti sa-l muti usor la televizor, violenta din jocurile video este uriasa pentru un copil mic, este inca vremea desenelor animate, cand intelege mai bine cum stau lucurile ar trebui sa foloseasca un calculator frecvent.

Ah, era sa uit, fratelui meu i-a placut mult Inspector Gadget, probabil din cauza asta a inceput sa imi placa si mie la fel de mult.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Rent a car Bucuresti

M-ai facut sa imi aduc aminte cu placere de perioada copilariei.