Iluminatul potrivit pentru sufletele poetice

Vrei să îi oferi interiorului o notă vintage, dar în același timp elegantă și modernă? Poți începe prin a lăsa poetul din tine să îți încânte privirea cu alegerea unor lumini care să se potrivească acestui concept. Sticla regăsită în diversele corpuri de iluminat oferă acea transparență care oferă o notă sublimă interiorului prin designul său elegant, dar în același timp discret.

Așadar, de ce să alegi un corp de iluminat suspendat, unul de perete sau un candelabru de sticlă?

Răspunsul este unul simplu. Liniile clare ale acestora oferă înainte de toate senzația unei camere aerisite. Putând fi regăsite în magazine specializate precum magazin de corpuri de iluminat in Constanța în toate formele posibile, de la forma sferică la cea cilindrică sau ovală, obiectele de iluminat din sticlă oferă unei camere un aer ușor elegant și în același timp delicat. Acestea pot fi alese nu numai pentru a crea un stil industrial modern, ci și pentru a  crea o atmosferă romantică, mai ales atunci când sunt folosite într-o mansardă în care spațiul pare și mai intim.  

Sticla este atemporală și luxoasă

Se pare că tendința transparenței care se regăsea în anii 70 este readusă astăzi la lumină, fiind menită să fie atemporală. Sticla este un material care se combină la perfecțiune cu toate stilurile și cu toate materialele, permițându-ți să îți creezi propriul stil, să personalizezi o anume cameră după propriul gust, să construiești un univers unic cu un număr nelimitat de opțiuni. De asemenea, se remarcă ușurința de întreținere în timp și rezistența acesteia, ceea ce face ca aceasta să fie un material versatil, potrivit pentru oricare încăpere din casă.

Gusturile și culorile se pot amesteca

Cine spune că gusturile si culorile nu se pot amesteca? Îi poți oferi camerei tale un aspect diferit printr-o simplă joacă cu efectele create de sticlă, dat fiind că aceasta are capacitatea de a reflecta lumina naturală și de a oferi, astfel, impresia de măreție.  Sticlă transparentă pentru eleganță, sticlă de un alb lăptos pentru cei mai îndrăzneți, sticlă ușor fumurie pentru cei nostalgici și sticlă colorată pentru a avea zile vesele.

Cum să alegi lumina potrivită pentru sticlă?

Sticla perfectă este cea pe care o alegi pentru a crea atmosfera dorită. Deși este un material care se potrivește în aproape orice context, fiecare stil poate fi evidențiat prin alegerea unei anumite culori a sticlei. De exemplu, dacă preferi stilul retro poți alege fără îndoială sticla fumurie care te va duce cu gândul la vremurile de demult. 

Dacă vrei un decor modern, atunci optează pentru sticla albă care va oferi încăperii atmosfera futuristă, iar dacă vrei o atmosferă sofisticată, poți alege o sticlă colorată. Dacă ești mai romantic sau dacă te afli în căutarea unui stil mai luxos, alege sticla transparentă, de preferat sub forma unui candelabru măreț cu o lumină ideală pentru atmosfera unei cine romantice.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments