Imi imaginez un rege, suparat pe internet.

Ned_and_AryaÎmi imaginez un rege, într-un castel mare, unde seara înainte de somn el pe vplay se uita până când la un moment dat, streamingul se oprește, fiind atât de supărat, el pe cineva a spânzurat. Furios din cale afară că la fel se întâmplă de o săptămână, trimite câtiva corbi spre regatele apropiate să descopere de unde este problema.

Un messager grabit a venit din partea regatului de lemn, care anunță cu părere de rău, ca fibra optica a fost stresată din cauza regatului de sârmă, si sunt foarte mari atenuari pe traseu.

Acum cele doua regate Lemn și Piatra vor să declare război regatului Sarma, până când într-un final intervine RDS-RCS cu un tratat de pace și promite repararea problemei, pentru că totul a durat mai bine de 3 luni, și deja regele din regatul de piatră vrea să vadă următorul sezon din Games of Thrones, au terminat contractul cu RDS, și intră pe fir Romtelecom, cu un contract solid, încheiat pe 2 ani, nici dacă vrei să scapi de ei nu poți, după 2 săptămani de veselie în toate regatele, internetul are banda normala de 100mbps metropolitan.

În cinstea evenimentului se taie câteva animale si se sărbătorește. Din pacate asta pana a 2-a zi când iar sunt probleme. De data asta nervii apar din regatul de apa, fiind doar o săptămână pana la targul de lână, supărat foc ca nu are cum să-și trimită newsletterele pe mail incepe sa spânzure pe toți care au lucrat la repararea internetului. La 5 minute după spânzurătoare, apare un messager speriat de bombe care țipă în gura mare să nu spânzure pe nimeni, era doar Media Convertorul (MC-ul) blocat.

PS: Nu mai există continuarea, acum streamingul meu merge.

Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Blog cu Stil

:))) Ce nebunie de poveste :)) Spanzurai ca nu imi merge mailu :)))

Fotograf nunta Bucuresti

Sa intelegem ca tu erai regele?:P!

Fotograf nunta Bucuresti

Cand ne vedem si noi Refu….ai timp sa vii pe la mine?!

Ionut

Eu as zice ca, in curand, Google o sa fie regele(daca nu cumva deja e). Si atunci sa ne tinem bine, dragi ostasi :))