Steam Trading Cards

01Steam Trading Cards este un sistem nou implementat de Valve prin care fiecare jucator câștigă anumite carți doar prin simplul fapt că se joaca unul din jocurile asociate cu Steam Trading Cards, care în momentul de față este vorba despre Counter-Strike: Global Offensive, Don’t Starve, Dota 2, Half-Life 2, Portal 2, Team Fortress 2.

Steam Trading Cards BETA

În momentul când ai colectat un set de cărți poți câștiga background pentru profil, emoticoane pentru chat, cupoane de reducere sau chiar DLC-uri la jocuri care le deții, în mod gratuit. Pe lângă câștigurile care le faci Profilul tău de Steam este total schimbat, în ceva mai frumos colorat ți mai bine așezat în pagină.

12

Pentru că s-a lansat de puțin timp Steam Trading Cards BETA, foarte mulți caută invitații, cel puțin pe chat-ul grupului unde poți primi invitația de BETA este spamat la greu.

Pentru a face rost de Steam Trading Cards BETA trebuie să te alaturi grupului, și aștepți mail-ul de confirmare că faci parte din BETA.

Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Blog cu Stil

Tare noul sistem 😉 si buna ideea cu acordarea de premii 😉

Fotograf nunta Bucuresti

Am citit articolul de doua ori…..si sa dea dracii daca am inteles ceva…cu cardurile voastre!:))

Bucur

replica anului o are Lucian dupa parerea mea :))

Ionut

Pare ceva mai evoluat si mai flexibil, era nevoie de o schimbare in acest sens. Revin la gaming, asta e clar :))

Fotograf nunta Bucuresti

Pe bune daca am inteles…maestre Bucur:))!

Valeria

Deja STEAM se duce in jos, chiar daca are un numar foarte mare de jucatori, vad zi de zi persoane care renunta jocurile de pe steam si trec la jocuri piratate. Acum cu Trading Card nu stiu ce sa zic, va atrage cat mai multi jucatori spre jocurile disponibile in program.