Imobiliare in Bucuresti

imobiliare-bucurestiCei care au o locuință sau stau de ani buni cu chirie în aceeași casa, nu știu sau nu mai știu cât este de greu să îți găsești una. Din păcate, eu am fost nevoită să mă mut din casă în casa, pentru că mereu se întâmplă ceva care mă împiedică să stau mai mult de un an în același loc. Așa că îmi strângeam din nou bagajul, care se făcea tot mai mare pe măsură ce anii treceau și căutam locuință prin toate metodele posibile, pe internet, prin prieteni, prin ziare…

Toată această experiența mi-a dat o idee de afaceri, pe care o voi împărtași, pentru că mi-am dat seama că nu am expertiza necesara pentru a o pune în practică și este o idee care, dacă ar fi pusă în practică, ar ușura efortul multora ca mine, care s-au plimbat din casă în casă în Bucureștiul ăsta mare. Ideea mea este crearea unui portal de imobiliare, în care să fii sigur că gasești toate anunțurile de pe toate site-urile de imobiliare.

Evident că fiecare anunț va fi pe acest portal doar parțial, fiind obligatoriu să te duci pe site-ul inițial dacă vrei să îl citești pe tot sau să ai acces la datele de contact. Însă anunțul apărut pe portal ar trebui să fie exact cu informațiile de interes, pentru a ști dacă te mai duci sau nu pe site-ul inițial. În felul acesta, omul care intră pe acest site este sigur că are acolo toate anunțurile care îl interesează și nu mai este nevoit să caute pe toate site-urile de imobiliare.

Așa, ar câștiga toata lumea – și proprietarii, chiariașii și agențiile imobiliare, dar și site-urile de imobiliare, care pot fi promovate în felul acesta. Mi-ar plăcea să pună cineva în practică aceasta idee, pentru ca ar simplifica mult procesul de căutare a unui apartament de închiriat sau de vanzare. Iar dacă pe acest portal aș găsi și diverse articole despre aceasta piață, as fi cu siguranța unul dintre utilizatorii fideli.

PS: Acest articol este un Guest Post!

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Cat de curand tre sa incep sa ma uit si eu pe site-uri de imobiliare …m-a rugat un var sa ii cumpar o garsoniera si sa o inchiriez!

Ionut

E greu cu site-urile de imobiliare. Iti dau si un exemplu, cand mi-am cautat o chirie provizorie, am rasfoit peste 10 site-uri de anunturi. E greu sa te hotarasti asupra unuia cand nu vezi toate ofertele.

Immorec

Foarte putina lume apeleaza la agentiile imobiliare, nu inteleg de ce. Cred ca e timpul ca cetatenii sa constientizeze plusurile unei agentie imobiliare.