Importanta unui tocator de furaje de tip moara trebuie constientizata de toti fermierii

Cei ce detin o ferma trebuie felicitati pentru ca aceasta afacere este una dintre cele mai complexe, ce necesita foarte multa atentie, insa trebuie mentionat faptul ca aceasta trebuie sa se ridice la standarde europene!

Ce inseamna standarde europene? Ferma pe care o detineti trebuie sa fie echipata cu utilaje profesionale pentru ca acestea faciliteaza munca, dar si pentru ca animalele au nevoie de o hrana fina. Aceasta se obtine cu ajutorul unui tocator de furaje tip moara, acesta fiind un ajutor real indiferent ca detineti o ferma de ovine sau bovine. Nu ezitati sa investiti in beneficiul vostru si al fermei pe care o aveti sub observatie, in felul acesta va veti putea bucura de o dezvoltare majora a afacerii.
Importanta unui tocator de furaje de tip moara trebuie constientizata de toti fermierii - Refu.ro

Un astfel de tocator de furaj va va usura munca si le va oferi animalelor o hrana fina, macinand orice tip de boabe, toaca sau coceni. Cu ajutorul acesteia veti putea toca si lucerna, cereale, porumb si multe alte tipuri de elemente vegetale.

Ce macina mai exact tocatoarele de furaje?

Acest tocator de furaje este monitorizat electric si poate toca mai multe elemente vegetale, datorita faptului ca este tip moara. In plus acest tocator de furaje care poate fi gasit si pe site-ul FermierulAfacerist.ro este eficient, usor de intretinut, econom si este proiectat pentru a nu se bloca in cazul in care exista granule mari ce necesita spargere.

Printre tipurile de furaje acest tocator poate toca si:

  • Fasole
  • Fanul si lucerna
  • Graul
  • Coceni de porumb si boabele de porumb
  • Cartofi
  • Trestia de zahar
  • Sfecla

Acestea sunt doar cateva dintre furajele pe care acest tocator le poate toca, cele mai uzuale folosite pentru hrana animalelor.

Care sunt componentele unui tocator de furaje?

Acest tocator de furaje are evident un motor electric cu cativa cai putere, acestia dezvolta o turatie de 3000 de turatii pe minut, iar capacitatea de tocare este de 350 de kilograme pe ora pentru orice tip de furaj. Datorita puterii pe care o are acest tocator de furaje nu se va defecta sau bloca si va marunti orice tip de furaje.

O alta componenta a acestui utilaj electric este si piciorului ce sustine motorul, fiind solid si metalic. In partea dreapta a motorului se afla cuva unde se pune furajul pe care doriti sa il macinati. Locul din care ies furajele tocate este precis si puteti pune in dreptul acesteia orice tip de recipient.

Aveti nevoie de un astfel de tocator de furaje pentru a va echipa ferma in conformitate cu standardele europene. Profitati de beneficiile care va pot fi aduse datorita unui tocator de furaje printre care se numara si faptul ca acesta nu ocupa mult spatiu, nu consuma mult curent electric si le poate oferi animalelor o hrana fina, datorita faptului ca acest utilaj toaca o multitudine de materiale organice.

FermierulAfacerist.ro este unul dintre magazinele recomandate, acesta dispune de utilaje de ultima generatie in conformitate cu standardele europene, oferind preturi avantajoase. Tocatorul de furaje regasit in cadrul acestui magazin online se bucura de transport gratuit chiar la ferma ta!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments