Aplicatia Prisma, disponibila momentan doar pentru iOS, a prins asa bine la public incat reuseste sa atraga putin dezamagirea utililizatorilor de Android, unul dintre ei fiind si eu, numai ca recent am aflat ca la sfarsitul lunii iulie o sa apara si versiunea pentru Android.

Ce e asa special la Prisma App?

In primul rand, imaginile procesate prin Prisma app au o calitatea a filtrelor excelenta, practic ai la indemana un excelent pictor ce-ti poate face cele mai bune picturi.

Prisma App este cea mai inteligenta aplicatie foto pentru iOS si Android?

Prisma app se foloseste de un algoritm cu o inteligenta artificiala ce intelege fiecare fiecare cadru, si scaneaza fotografia intr-un mod impresionant. Avand un impact atat de puternic inca de la inceput, dezvoltatorii au inceput sa lucreze la Prisma Videos, un soft ce va reusi sa foloseasca inteligenta artificiala de la fotografii catre partea de video, unde toti putem crea unul sau mai multe video-uri din cadre de poveste, pictate chiar cu ajutorul telefonului nostru.

Tehnologia aplicatiilor pentru iOS si Android pare sa traga tare pentru a impresiona utilizatorii cu diferite aplicatii. Fiind dupa mine, chiar ma mir ca nu sunt si mai multe aplicatii serioase, ce pot sa foloseasca intradevar puterea device-urilor la maxim pentru a creat un anumit tip de continut, fie el foto sau video.

Aplicatia se poate descarca pentru iOS de aici: Prisma – Art Filtres

Tu l-ai folosit? Ce imagini ai realizat pana acum?

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru