Imprimanta laser color pentru documente personale perfecte

De cand fiecare roman are un computer sau chiar 3-4 in casa si de la declansarea pandemiei, oamenii au simtit nevoia sa isi cumpere o  imprimanta laser color pentru tiparirea si arhivarea documentelor personale.

Familiile cu copii stiu despre ce vorbesc. Sute de poze se fac de la nasterea micutilor si pana la primii pasi. Din poze ne farmeca fetite in costum popular si cu basmalute pe cap, printese in rochii diafane sau baietei in frac sau costum elegant.

Imprimanta laser color pentru documente personale perfecte - Refu.ro

Am vazut persoane care sunt mai eficiente la seriviciu, daca au pozele celor dragi pe birou si cum altfel poti sa ai o poza reusita, decat cu o IMPRIMANTA COLOR KYOCERA a carei capacitate este de 250 de coli.

Diplomele obtinute de copii la diferite concursuri scolare si extrascolare sau diplomele personale se printeaza atent si perfect la domiciliu.

In prezent, multe diplome se trimit pe mail pentru a se evita eventualele infectari cu covid si fiindca nu se mai pot face premierile in public.

Sa printezi un astfel de document care evalueaza munca si talentul la un centru de printat este mult mai incomod si presupune o serie de operatiuni in plus.

Diploma respectiva trebuie salvata in computer, apoi copiata pe un memory stick, iar cu acesta trebuie sa mergi la centrul de printare, unde mai au treburi importante si alti oameni.

Cu o imprimanta laser color la domiciliu, tiparirea diplomei se realizeaza in 3-4 minute.

Dar mai sunt si alte documente de printat si de multe ori intram in criza de timp, iar imprimanta de la domiciliu ne scoate din incurcatura.

Invitatiile la diferite evenimente, biletele de avion, rezervarile la hotel, plansele pentru diferite proiecte, imaginile si tabelele toate acestea trebuie sa fie printate la timp si sa nu fim obligati sa iesim din casa, ca sa le avem.

Ce ne facem cand exista un termen pentru depunerea unui dosar, am lasat totul pe ultima suta de metri si afara este un ghetus de nu putem sta in picioare?

O imprimanta laser de cea mai buna calitate costa mai putin de 1100 lei, cele mai scumpe avand caseta de 500 de coli sau chiar  de 1000 de coli.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments