In restaurante mustele nu sunt bine venite

Intr-un restaurant respectabil, mustele si alte insecte nu au ce cauta. Aici intra numai oaspeti de seama, care stiu sa manance corect din farfuria lor, se poarta decent si isi platesc consumatia. Nu este permis sa deranjezi pe cei care servesc masa si sa le tai pofta de mancare. Recent m-am intors din excursia pe care am facut-o intr-o zona calda si mi-am dat seama ca in acel restaurant se facuse o dezinsectie temeinica si in mod sigur ca isi merita toate cele cinci stele. Nu am gasit picior de musca sau de tantar si desi mascota localului era o pisica persana draguta, care se mangaia de picioarele noastre si aceasta fusese deparazitata.

Si managerii de la restaurantele romanesti cer tot mai des oferta de dezinsectie restaurante din aceleasi considerente. Ce m-a cucerit acolo, departe la restaurantul cu peste 30 de feluri de mancare? 1. Diversitatea felurilor de mancare si faptul ca manegerul se gandise si la cei dependenti de carne si la vegetarieni sau la vegani. 2. Copiii aveau sala de mese separata, sa poata socializa in voie si sa lege prietenii intre ei. Intotdeauna se gaseau surprize dulci si sanatoase: caise, capsuni, curmale, ananas si pepene. 3. Nu am vazut o insecta in restaurant ca dovada ca o dezinsectie temeinica, facuta de profesionisti are efecte de durata.

In restaurante mustele nu sunt bine venite - Refu.ro

Este adevarat ca era foarte cald numai afara, fiindca inauntru aerul conditionat functiona, cu toate acestea, insectele refuzau sa intre. 4. Vasele din care se autoserveau oamenii erau acoperite. Chiar daca nu erau insecte in sala, in acest mod mancarea era securizata, sa nu cada vreun par in ea si mai ales sa nu se raceasca, fiindca vasul in care se afla era fixat intr-un alt vas cu apa calda. 5. Existau zone cu deserturi, cu legume, dar si cu fructe. Pe mese erau vreu 5-7 feluri de branzeturi foarte bune, unele cu seminte si diferite condimente. 6. Pentru cei care paraseau hotelul la ora 2 dimineata, micul dejun se servea la ora 1 ca nimeni sa nu plece nemancat la drum. Scriu toate acestea in ideea ca si la noi, in Romania vom gasi restaurante la fel de aprovizionate si de curate ca acolo. Dezinsectia trebuie sa se faca acum, inainte de deschiderea sezonului, cand activitatea nu va mai putea fi intrerupta pentru astfel de operatiuni. 3d-deratizarecompleta.ro are cei mai buni specialisti, lucreaza cu substante ecologice 100% si la nevoie intervin si de urgenta.

Ei se prezinta la fata locului cu toate echipamentele necesare si lasa in urma curatenie, fiindca toate recipientele folosite sunt distruse in loc sigur, ca mediul sa nu fie poluat. Ei executa lucrari de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in case, restaurante, birouri, hoteluri, dar si fabrici sau hale de productie. Practicand cele mai scazute preturi de pe piata va ofera servicii de calitate premium in 24 de ore, atunci cand se impune o interventie urgenta. Este de apreciat faptul ca pentru interventiile de urgenta nu se percep taxe in plus. Ar trebui sa va motiveze sa apelati la acesti profesionisti si faptul ca pastreaza confidentialitatea asupra tuturor interventiilor pe care le fac si asupra datelor furnizate de clienti, care sunt securizate.

Prin aparatele performante pe care le detin, tehnici si substante eficiente, echipa inimoasa de la firma prezentata mai sus, va scapa de: -gandaci si furnici. Sunt insecte suparatoare si transportatoare gratuite de microbi. Ciupesc pielea omului si ii contamineza mancare. Nu este deloc de dorit sa ii vezi plutind in ciorba sau in alt fel de mancare. -plosnitele a caror prezenta te fac sa te rusinezi, fiindca este asociata cu lipsa de curatenie. Le poti aduce si din concediu, dintr-un hotel in care igiena lasa de dorit. Se lipesc de tine, isi aplatizeaza corpul si gata! Se bucura si se adapteaza in mediul curat pe care il pui la dispozitia lor. -muste, albine si viespe. Le poti solicita interventia de urgenta, daca ai descoperit ca ti-au ocupat o parte din casa si va ameninta viata si sanatatea.

Cu aceste insecte veninoase nu este de glumit, fiindca mai mult intepaturi pot duce la soc anafilactic si la moarte. -soareci si sobolani, rozatoare care sunt surse inepuizabile de microbi si produc stricaciuni. Rozand firele cu electricitate pot declansa incendii devastatoare. -serpi care se adapostesc langa casa omului.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments