Infiintari firme Timisoara

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Daca vrei sa fii antreprenor primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-ti infiintezi propria firma. In functie de necesitati poti opta pentru un SRL sau un PFA. Daca te-ai saturat sa lucrezi pentru altii si vrei sa incepi sa lucrezi pentru tine, primu pas ca antreprenor este sa-ti infiintezi o forma comerciala de activitate, o firma SRL sau un PFA. Este bine de stiut ca in contextul actual creat de noul virus COVID-19, chiar daca multe ghisee sunt inchise, Registrul Comertului nu mai accepta depuneri fizice la ghisee, se lucreaza totusi normal, online pe baza semnaturii electronice pe care o Firma de contabilitate Timisoara o detine.

Infiintarea unei firme nu este in sine un proces foarte dificil, insa ai nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa investesti multa timp si multa energie in acest demers.

Daca in schimb preferi sa te concentrezi pe ceea ce te pricepi sa faci cel mai bine si sa oferi potentialilor clienti serviciile sau produsele pe care urmeaza sa le aduci pe piata prin intermediul afacerii tale, atunci Apeleaza la profesionistii in infiintari firme Timisoara.

Societatea cu raspundere limitata (SRL) este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.

Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Lei.

Infiintari firme Timisoara

Care sunt avantajele unui SRL?

1. Infiintarea se face relativ simplu. In doar cateva zile de la depunere poti avea propria firma si poti incepe activitatea. Nici costurile nu sunt foarte mari, doar cateva sute de lei fiind suficiente pentru infiintarea unei firme.

2. Poti alege mai multe obiecte de activitate. SRL-ul nu te constrange sa faci doar o anumita activitate. Daca iti doresti sa faci mai multe lucruri, poti sa alegi mai multe obiecte de activitate. Cu exceptia catorva coduri CAEN, poti face orie;

3. Nu ai nevoie de documente referitoare la pregatirea profesionala, asa cum ai in cazul unui PFA.

4. Raspunderea SRL-ului este limitata. Patrimoniul firmei este cel pus la bataie in fata creditorilor, lucru care este un mare avantaj pentru orice administrator;

5. Impozitele sunt destul de mici. Exista varianta impozitului pe profit, care este de 16% din profit, sau varianta impozitului pe venit, care este de doar 3% din valoarea intregului venit;

6. Poti obtine usor credite pentru dezvoltare. Exista o multime de institutii financiare care ofera credite pentru IMM-uri, multe dintre ele foarte atractive.

Infiintari firme Timisoara

Indiferent de alegere, infiintarea poate fi un proces plin de birocratie, stat la cozi si multi nervi. Daca vrei poti opta pentru serviciul infiintari firme Timisoara oferite de firme de specialitate. Sunt firme care ofera serivii infiintare firme online in Timisoara, fara deplasari si fara birocratie.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments