intarzieri-cfr-tabela-sosiri-plecari

Intarzierile CFR din Gara de Nord sunt disponibile printr-un webcam live pus la dispoziție de CFR, este foarte bună ideea lor, pentru că te ajută să afli dacă trenul are întârizere, poți să-ți suni un prieten și să verifice el pe internet pentru tine, și atunci o să ști sigur dacă trebuie să te grăbești sau nu, tabela Sosiri / Plecări din Gara de Nord se actualizează la un minut, fiind și mai ok din punctul de vedere al delay-ului care este afișat pe internet.

Tabela Sosiri / Plecari LIVE

Înainte să fac printscreen la tabela direct de pe site-ul CFR-ului era amplasată o vază cu flori suspendată, dar se pare ca între timp a fost scoasă de acolo pentru a fi cât mai vizibilă tabela pentru Sosiri / Plecari.

Daca ai de gând să pleci spre mare cu trenul cred că cel mai bine ar fi să te uiți dacă are trenul întârziere, ca să nu stai prea mult în gară așteptănd, așteptând și așteptând.

Să nu uitam că cele mai tari plecări spre mare au fost și cred că vor fi cu trenul.

Intarzierile CFR – Bucuresti Nord LIVE

Tabelă

Daca imaginea nu este sincronizata, se poate accesa link-ul:

https://cfr.ro/gari/camereweb/index.php?statie=BucurestiNord

Sau programul Sosiri / Plecari: https://mersultrenurilor.infofer.ro/ro-RO/Statie/Bucuresti-Nord

Informatii utile despre Gara de Nord din Bucuresti, Romania

Daca calatoriti in Bucuresti, Romania, nu uitati sa vizitati frumoasa Gara de Nord! Aceasta cladire istorica este un loc minunat pentru a va incepe calatoria.

Gara de Nord din Bucuresti, Romania este un important nod de transport care leaga orasul de nordul Romaniei si dincolo de acesta. Gara dispune de mai multe platforme si sine de tren, ceea ce o face un important nod de transport pentru pasagerii din regiune. In plus, Gara de Nord gazduieste o serie de magazine si restaurante, ceea ce o face o locatie convenabila pentru calatori.

Ce este Gara de Nord din Bucuresti?

Gara de Nord din Bucuresti este o cladire istorica frumoasa, care reprezinta un punct de plecare excelent pentru calatoriile tale in Bucuresti, Romania.

Gara a fost construita in 1907 si este o destinatie turistica populara datorita arhitecturii sale impresionante si apropierii sale de multe dintre atractiile importante ale orasului. Gara de Nord este situata in cartierul istoric al Bucurestiului, in apropiere de Palatul Parlamentului, Muzeul National de Arta si alte situri istorice. De asemenea, este aproape de mai multe zone comerciale si restaurante. Vizitatorii pot lua rute de autobuz sau taxi de la gara pentru a se deplasa in oras.

Care este istoria Garii de Nord din Bucuresti?

Gara de Nord din Bucuresti are o istorie lunga si interesanta. In primul rand, a fost construita in 1878 ca o statie de pasageri. In 1938, a devenit sediul central al Cailor Ferate Romane. De-a lungul anilor, a fost renovata de mai multe ori si este acum o destinatie turistica populara.

Cat costa un bilet in Gara de Nord din Bucuresti?

Gara de Nord din Bucuresti este o destinatie turistica populara si biletele costa putin mai mult decat alte locatii europene. Cu toate acestea, indiferent care este destinata ta merita pretul!

Gara de Nord este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Bucuresti. Este situata in centrul orasului si ofera o priveliste deosebita asupra centrului istoric. Gara de Nord costa un pic mai mult decat alte atractii din Bucuresti, dar merita pretul. Vizitatorii se pot bucura de o multime de lucruri interesante aici, cum ar fi muzeul feroviar, galeria de arta si gradinile frumoase.

Concluzie

Gara de Nord din Bucuresti este o cladire frumoasa si istorica, care este o modalitate excelenta de a va incepe calatoria in Bucuresti, Romania. Costa un pic mai mult decat alte atractii din oras, dar merita vizita.

Gara de Nord din Bucuresti este un nod de transport mare si aglomerat. Este cea mai mare gara din Romania si a cincisprezecea cea mai mare gara din Europa. Este, de asemenea, una dintre cele mai aglomerate gari din Europa, avand peste un milion de pasageri pe zi. Gara de Nord este situata in Bucuresti, aproape de principalele cartiere comerciale si turistice ale orasului. Are mai multe peroane pe care circula trenuri care se indreapta atat spre est, cat si spre vest. Exista, de asemenea, mai multe legaturi feroviare catre alte parti ale Romaniei si catre alte parti ale Europei. Gara de Nord este o resursa utila pentru cei care calatoresc spre sau dinspre Bucuresti, precum si pentru cei care doresc sa exploreze diversele atractii culturale ale Romaniei.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

7 Comments

  1. Daca tot vine sezonul estival, chestia asta e chiar misto. Cred totusi ca e benefica doar pentru cei care stau in Bucuresti 😀

  2. nu este foarte utila pentru ca daca trebuie sa ajungi intr-un oras la o anumita ora si trenul intarzie nu te ajuta cu nimic webcam-ul de la cfr

Write A Comment