Controversatul comerciant de skinuri din jocul Counter-Strike 2, cunoscut sub numele de St4ck, a fost interzis de a mai efectua tranzacții. St4ck deținea un inventar de skinuri evaluat la 1.500.000 de dolari.

Tranzacționarea de skinuri în Counter-Strike este o afacere serioasă, deoarece unele dintre cele mai scumpe skinuri pot ajunge să valoreze peste un milion de dolari, iar colecționarii privați sunt mereu în căutarea celor mai rare cosmetice din joc.

Un inventar de Counter-Strike 2 evaluat la 1,5 milioane de dolari, a fost blocat pe STEAM • Refu Blog

Cu toate acestea, mulți jucători riscă să își piardă colecțiile din cauza interdicțiilor impuse conturilor Steam, fie prin interdicția VAC din cauza hacking-ului, fie prin interdicția comunitară, care poate fi aplicată pentru diverse motive.

Acum, unul dintre cei mai mari colecționari de skinuri din Counter-Strike, St4ck, a primit o interdicție comunitară, iar inventarul său extrem de valoros este blocat.

Pe 4 octombrie, diverse platforme care urmăresc conturile comercianților de skinuri din CS au raportat că contul lui St4ck a primit o interdicție comunitară.

Majoritatea bot-urilor au înregistrat o valoare a inventarului său de 1.443.971 dolari.

Un inventar de Counter-Strike 2 evaluat la 1,5 milioane de dolari, a fost blocat pe STEAM • Refu Blog

Cu toate acestea, mulți alți comercianți din comunitate au estimat valoarea inventarului său între 1.500.000 – 1.600.000 de dolari. La momentul scrierii acestui articol, nu se cunoaște motivul pentru care St4ck a fost interzis, deoarece motivele pentru o interdicție comunitară pe Steam pot varia de la comportament online necorespunzător la implicarea în activități ilegale.

Mulți speculează că St4ck a fost interzis din cauza comentariilor făcute pe profilul său de Steam, ceea ce s-a întâmplat și în trecut cu alți comercianți, dar nu în cazul unor conturi cu un inventar atât de valoros.

În comunitatea de tranzacționare a skinurilor, St4ck este una dintre cele mai controversate figuri.

Un inventar de Counter-Strike 2 evaluat la 1,5 milioane de dolari, a fost blocat pe STEAM • Refu Blog

În trecut, el a fost acuzat că a păcălit jucători și le-a furat skinurile rare, abandonând tranzacțiile după ce aceștia i-au trimis skinurile fără a primi plata promisă.

St4ck a devenit și cunoscut pentru că a încercat să obțină cel mai înalt nivel posibil pe Steam, cheltuind mii de dolari în acest proces. Cu toate acestea, el a fost acuzat că i-a păcălit pe oameni cu carduri Steam în valoare de 70.000 de dolari.

Majoritatea comercianților estimează că St4ck va fi debanat în următoarele zile, dar vom ține legătura cu voi și vă vom ține la curent dacă acest lucru se va întâmpla într-adevăr.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment