Refu Blog

Islanda – Tara Galilor este in momentul meu visul pe care vreau sa-l vad la EURO 2016.

Dupa ce aseara am urmarit Germania – Italia, si am urmarit cu interes victoria Germaniei la penalty-uri, mai departe in visul meu vad meciul din seara asta Islanda contra Frantei, fiind ca o victorie a Islandei, pentru a avansa mai departe in semifinale, sa joace impotriva Germaniei, daca totusi se intampla minunea de a bate Islanda pe Germania, atunci visul o sa capete culolare.

Ca visul pentru pentru acest EURO 2016 sa fie complet, este necesar ca Tara Galilor sa bata Portugalia, sa vad o finala de exceptie unde Galezii intalnesc Islandezii pentru un meci istoric.

Nu serios! Cum ar fi sa vedem o finala de fotbal cu echipele surpriza de la acest EURO 2016? Islanda – Tara Galilor, de vazut duminica pe 10 iulie la ora 22:00.

Gata, acum ca am visat frumos sunt cu ochii pe meciuri, sa vad cum se defineste visul, sau nu!

 

Later edit: Chiar daca Islanda a luat 5 goluri, si a dat 2 goluri echipei de vedete franceze, ramane baza-n Tara Galilor, sa treaca de portugalia, si sa vedem un Germania – Tara Galilor in finala?

Ultima speranta Tara Galilor, pentru a arata ca nu ai nevoie de buget de sute de milioane sau lot plin de vedete pentru a face performanta in fotbal, asta vreau sa arate echipele mici.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment