Imobiliare Chisinau

imobile chisinau

In momentul cand cei care sunt viitorii posibili clienti ai acestor firme de imobiliare in Chisinau iau decizia sa apeleze inclusiv la serviciile lor, firesc o sa aiba o serie de intrebari ce vor fi legate in primul rand de colaborarea cu aceste firme.

Intrebarile cel mai des puse sunt cele de mai jos de mai jos si sunt cele la care clientii pot sa primeasca raspunsuri de la specialistii din acest domeniu.

Una din intrebarile puse in mod frecvent sunt legate de modalitatea prin care un anunt se poate adauga in privinta vanzarilor de imobile in Chisinau, pe astfel de site-uri de specialitate.

Atunci cand un client se afla  prima data pe site-urile de imobiliare Chisinau si ar vrea sa adauge un astfel de anunt, atunci in cadrul site-ului e foarte posibil sa gaseasca foarte repede formularul de adaugare ce trebuie folosit.

Apoi pentru a activa contul trebuie utilizate instructiunile ce au fost anterior primite de client, in e-mailul ce e mentionat de acesta.

Dupa ce se inregistreaza pe site se poate ca ulterior sa se obtina parola dupa care daca este uitata din pacate, site-urile sunt dotate cu butonul prin care poate sa i se reaminteasca parola uitata, ea fiind transmisa catre client prin e-mail sau putand fi resetata cu o alta, aleasa din nou de catre client.

Pentru a se inregistra pe site trebuie sa folosim acel formular special de inregistrare ce poate sa fie si acesta actionat doar printr-un click simplu.

Clientul are si optiunea de alegerea a tipului de inregistrare, practic  in calitate de persoana fizica ori de de persoana juridica, ea fiiind in mod special destinata agentiilor.

Conditiile de utilizare al website-ului

Pentru a citi termenele si ale conditiillor privind utilizarea website-urilor, in acelasi timp sunt indrumati cu ajutorul informatiilor ce sunt afisate in mod evident in cadrul site-urilor de specialitate ca www.axaimobil.md.

Anunturile pot in acelasi timp sa fie reinnoite de catre persoanele ce sunt deja inregistrate in cadrul site-ului. In acelasi timp, dupa ce anuntul expira, este posibil ca acesta sa fie reactivat.

Plasarea anunturilor in cadrul site-urilor de specialitate cu imobile din Chisinau si de pe altele care au acelasi profil, sunt in general gratuite si pot sa fie facute intr-un numar nelimitat. Abuzurile insa sunt  pedepsite chiar si prin stergerea respectivului anunt.

Activarea contului de orice client poate fi facuta doar prin intermediul instructiunilor ce au fost trimise chiar prin e-mail. Atunci cand totusi contul nu va putea sa fie activat, ceea ce trebuie sa faca respectivul client al site-ului firmei imobiliare din Chisinau, e sa ii contacteze pe specialisti.

Anunturile care sunt postate de clienti, pot sa fie pastrate in cadrul site-ului, pe termen nelimitat.

Atunci cand clientul isi doreste sa faca modificari asupra  continutului unui anunt, el poate efectua operatiunea dar numai el, nu si altcineva, prin accesarea propriul cont.

Serviciile oferite in cadrul site-urilor de profil sunt adresate mai ales persoanelor fizice dar si celor juridice ce au fost in prealabil  de acord cu termenii legali si deasemenea cu conditiile ce erau prevazute in documentul respectiv.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru