Jocuri interactive | Gimnastica animalelor

Inca de anul trecut am inceput sa petrecem din ce in ce mai mult timp in interiorul locuintelor noastre, evitand pe cat de mult posibil locurile aglomerate. Situatia este un extrem de grea atat pentru noi adultii, dar poate un pic mai dificila pentru cei mici, care nu inteleg inca de ce trebuie sa se fereasca de alti copii si cat de important este sa se protejeze de un inamic invizibil. Unde mai pui ca situatia se pare ca se prelungeste, iar rabdarea noastra este cam pe sfarsite. Prin urmare incercam sa gasim cat mai multe activitati care sa ne tina ocupati si sa binedispusi.

Daca si tu este in cautarea unor solutii prin care sa ii mentii pe cei mici antrenati zi de zi, iti propunem un joc educativ cu animale, mai precis un joc de gimnastica. Vorbim de jocul Gimnastica animalelor, ce este disponibil pe jucaresti.ro.

Jocuri interactive | Gimnastica animalelor - Refu.ro

Acest joc gimnastica animalelor este un joc care garanteaza distractie, amuzament, rasete si voie buna, dar si o serie de emotii placute. Sari precum cangurul, mergi cu un pas de elefant, imita fluturele… sunt doar cateva din provocarile acestui joc distractiv cu animale. Ba mai mult decat atat, prin intermediul jocului si al provocarilor amuzante, cel mic are sansa de a se transpune in piele uni animalut si pentru a avansa pe parcurs, dar si pentru a fi primul jucator care a trecut linia de sosire, devenind automat si castigatorul jocului.

Jocul gimnastica animalelor are doua niveluri de dificultate, si anume: pentru ce cu varsta cuprinsa intre 3 – 4 ani, dar si pentru cei cu varsta cuprinsa intre 5 – 6 ani. Jocul contine: 70 de carduri, o tava, 14 piese din lemn, 4 pioni, o brosura educationala cu sfaturi pentru jucatori, dar si un 1 zar. Daca iti doresti acest joc sau daca iti doresti sa afli mai multe despre el, vezi detalii produs.

Daca vrei sa ii distrezi pe cei mici si sa aiba parte de clipe minunate, chiar si pe vremea pandemiei atunci cu siguranta acest joc este potrivit pentru tine si cei mici.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments