JocurJocurile-online-si-probleme-de-securitateile online atrag o multime de utilizatori de internet pe site-urile care ofera jocuri online. Ajung chiar sa petreaca zile si nopti sa se joace la calculator, poate ca securitatea nu este o problema atunci cand joci un joc simplu in browser, dar ce faci cand ajungi sa-ti placa atat de multe sa te joci incat incepi chiar sa platesti pentru a juca.

Dar nu doar ca sa te joci, ci ca sa faci si bani de pe urma investitiei, daca discutam de un joc simplu de genul Travian, Erepublik sau Grepolist, lucrurile nu sunt prea complicate pentru ca te joci de placare si nu simti neaparat nevoie sa investesti bani in joc ca sa ai anumite beneficii, dar ce faci atunci cand te-ai plictisit de jocurile de genul, si ai de gand sa treci la urmatorul nivel. Sa te joci si sa investesti mai departe in joc.

Acum ceva vreme cei care voiau sa faca bani cu ajutorul jocurile mecanice se duceu la „pacanele” si pierdeau timpul acolo, dar de cand tehnologia este prezenta la orice pas poti sa faci la fel si de acasa, doar conectat la internet si cu un calculator decent.

Cand zic de securitatea jocurilor online, aici nu ma refer ca poti risca sa fie scapate datele cardului tau, dar este vorba si de faptul ca unul sau mai multi utilizatori pot sa triseze pe platforma respectiva si tu practic sa pierzi banii fara sa mai afle datele contului, ci pur si simplu te bate de-ti ia toti banii pusi la bataie. Companiile de securitate pe internet se lupta zilnic pentru a proteja utilizatorii, si chiar au aparut liste de site-uri care sunt protejate, exemplu ar fi Norton secured sites, o lista cu site-urile care e „safe to play” si sa nu ai surpriza cu securitatea site-ului.

Daca ajungi pe un site si-ti place cum arata elementele grafice sau pur si simplu ti-a recomandat un prieten site-ul respectiv, poti sa verifici daca orice de exemplu se afla pe lista aia, dupa ce verifici si vezi ca site-ul respectiv este curat si nu sunt probleme de securitate, poti sa recomanzi mai departe prietenilor tai care mai joaca online, si asa amandoi puteti sta linistiti  si va jucati pentru a castiga.

Am incercat si eu cateva site-uri dar m-am linistit dupa ce cheltuiam toti banii bonus oferiti. Tu ce te joci online?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment