Steam Summer Sale 2014 s-a terminat!

Steam Summer Sale 2014Steam Summer Sale 2014 s-a terminat pe 30 iunie, probabil cea mai mediatizata dar si cea mai asteptata promotie la jocuri video, ofertele avand si 80% reducere pentru anumite jocuri, la promotia asta cel mai mult mi-a atras atentia The Witcher 2 pe care-l puteam cumpara cu doar 4$, sau poate era timpul sa-mi achizitionez Far Cry 3 la reducere cu doar 7.50$. Numai ca pana la urma mi-am cumparat compendium pentru Dota 2, si acum profit de boosterul de 400% experienta dupa fiecare meci. Chiar daca atunci cand pierdeam ma ofticam ca am pierdut meciul, acum nu prea mai imi pasa asa mult daca pierd meciul sau nu, stiu ca la sfarsitul unui meci ma asteapta un alt castig, mai multa experienta.

Pana la urmatorul Steam Summer Sale, vor mai fi ceva oferte bune pe platforma lor de gaming, dar multi dintre noi inca mai strang bani cand vine ofertele de la Steam, exact cum faceam si eu inainte, dar acum doar aleg in mare daca e sa fie la vanzare un joc anume care-mi place mie, altfel nu cred ca ajuneam eu sa am aproape 160 de jocuri pe cont. Urmatoarea oferta va fi tot in 2014 undeva prin iarna.

Ce a mai fost interesant la promotia care s-a terminat? Summer Adventure un sistem care calcula fiecare punct realizat atunci cand reuseai sa completezi toate Summer Adventure Card. Eu unul am fost in echipa roz, care s-a descurcat asa si asa. Echipa castigatoare primea jocurile care le doreai, dar numai 30 de utilizatori din echipa respectiva putea castiga ceva, eu nu am castigat nimic din urma acestui eveniment pentru ca am vandut toate cardurile special pentru a cumpara puncte pentru compendium si sa imi cada iteme immortal in Dota2.

Tu ai cumparat ceva de la Steam Summer Sale 2014?

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru Bratu

Da da , bun bun ­čśÇ Si eu am achizitionat cateva jocuri.. ­čśŤ

Lauren╚Ťiu Buic─â

Deși ziceam că nu cumpăr nimic și îmi strâng bani pentru GTA V, am găsit Alan Wake American Nightmare la 1,49 euro și voiam să-l joc. Așa că l-am luat. În mod normal e 10 euro. Mai voiam și Hotline Miami, dar nu l-am mai prins la reducere.