Leasing fara batai de cap!

Cand am decis sa mai adaug cateva camioane in flota firmei mele am ales sa cumpar de la camioane.scania.ro, deoarece sunt dealeri autorizati sa comercializeze marci cunoscute de camioane. Parcurile lor de camioane ofera cap tractor la preturi foarte bune, camioane, semiremorci si autocare.

Insa, desi voiam sa imi maresc flota, nu doream sa scot din buzunar sume mari de bani. Am ales sa folosesc serviciile de leasing oferite de camioane.scania.ro! Acestia au un serviciu special care permite clientilor sa intocmeasca actele intr-o singura zi pentru a facilita timpul de cumparare. Din experienta stiu ca foarte multi patroni prefera sa faca leasing camioane, deoarece pe termen lung este mai avantajos. Operatiunile de leasing financiar se diferentiaza de creditarea bancara si trebuie intelese avantajele si dezavantajele pentru a accesa cea mai buna solutie de finantare a nevoii companiei.  

Prin leasing financiar, valoarea adaugata este creata de utilizarea bunului cumparat. Finantatorul are drept de proprietate asupra vehiculului, astfel bunurile achizitionate pot fi recuperate relativ mai usor cand un client intra in incapacitate de plata sau nu isi indeplineste obligatiile de plata. In principiu, leasingul este o finantare de active, iar dreptul de proprietate asupra acestora confera o garantie suficienta pentru accesarea finantarii in majoritatea situatiilor.

Un avantaj al leasingului financiar, in comparatie cu un credit bancar il constituie accesibilitatea clientului la mai multe canale de vanzare: reteaua bancilor de retail, direct de la companiile de leasing, de la brokeri sau de la dealeri de autovehicule.

Taxele sunt un argument puternic pentru alegerea leasingului, insa nu trebuie sa primeze. Este important de luat in calcul si alte beneficii. Cum ar fi faptul ca toate contractele de leasing sunt mai flexibile cand vine vorba de nevoile consumatorului: optiunea de a renunta inainte de scadenta, posibilitatea reinnoirii prin perioade aditionale, optiunea de a achizitiona vehiculul la terminarea contractului.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments