Mai poti invata contabilitate la peste 40 de ani?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Contabilitatea nu este atat de simpla pe cat se pare. Te poti apuca de afaceri la peste 40 de ani, la 50 de ani sau la 60 de ani, dar de contabilitate nu vei mai avea timp. Trebuie vocatie si talent sa tii bilantul cu acuratete. In cazul in care te dedicii afacerii tale, nu mai ai timp sa faci si contabilitatea si daca ai avea cunostinte de contabilitate primara necesare. Sa zicem ca doresti un magazin de confectii, cu imbracaminte sport, gandindu-te ca vei vinde in tot timpul anului, diferenta fiind facuta de grosimea materialelor! Greul pe tine pica. Trebuie sa intretii magazinul intr-o stare impecabila, sa ai grija de salariatii tai si sa faci aprovizionarea. Tricourile care se vand primavara si vara sunt diferite de cele care se cer toamna si iarna. Vrei sa deschizi restaurant sau cafenea? Aceleasi griji, la care se aduga dezinfectii, dezinsectii si deratizari, obtinerea autorizatiilor si certificarilor ISO, introducerea unor retete noi in meniu, punerea la punct a unei strategii de fidelizare a clientilor.

Manichiurista care lucreaza pe cont propriu face singura programarile, invata modele noi de unghii si tehnici noi, comanda singura echipamente si aparatura, plus produsele de calitate premium sa isi multumeasca clientele. Se intelege ca tot ea are grija si de local. Orice firma care lucreaza legal are insa nevoie de servicii contabile RealCont.ro care sunt ideale datorita urmatoarelor oportunitati: -contabilitatea este tinuta de la distanta cu cele mai mici costuri. Nu este nevoie sa se faca angajarea contabilului si sa i se asigure birou cu computer, sa se cumpere programe de salarizare sau de contabilitate. Un nou angajat inseamna scoaterea mai multor bani din buzunar pentru asigurari, concediu legal, plata concediilor medicale si a asigurarilor de sanatate. -contabilii firmei prezentate mai sus au experienta si sunt renumiti pentru priceperea profesionala de care dau dovada. Portofoliul firmei este o modalitate sigura de evaluare a activitatii.

Mai poti invata contabilitate la peste 40 de ani? - Refu.ro

In cei peste 15 ani de activitate, cei peste 3 000 de clienti au fost 99% multumiti de servicii si de promptitudinea lor. -firma detine asigurare in cazul unei erori profesionale, benefiarul va fi despagubit. -costurile acestei contabilitati la distanta sunt cu 50 % mai mici decat cele facute cu un personal angajat, dupa cum spuneam la inceputul acestui material -obtinerea unor servicii complete din partea aceluiasi furnizor, nefiind necesara contactarea altor specialist. Realcont.ro pune la dispozitia celor care au nevoie si servicii de resurse umane si consultanta fiscala. Comunicarea cu profesionistii poate avea loc telefonic sau prin e-mail, nefiind necesara deplasarea uneia dintre parti. -cunoasterea perfecta a legislatiei aflate in vigoare si colaborarea cu institutiile statului , fapt care permite reprezentarea clientului in fata acestora in cazul unor controale sau verificari -la semnarea unui contract valabil pe o perioada de 12 luni, o luna serviciile contabile vor fi gratuite 100%, clientul fiind sprijinit sa faca economii substantiale. Luna gratuita se afla prin tragere la sorti.

Cred ca ati inteles ca puteti oricand sa va puneti la punct propria afacere, nefiind limita de varsta pentru asta. Si in cazul in care iti place sa pictezi, poti scoate bani din talentul tau. Felicitarile pictate se vand foarte bine de sarbatori, vazele sau canile pictate cu gust sunt la mare cautare si ele, sa nu mai spun cat sunt de scumpe si la moda hainele pictate manual. Poti scoate la vanzare si tablouri reusite si in cazul in care esti specializat in portrete, le poti face pe loc tablouri celor care isi doresc sa fie modele. Zilele trecute am cumparat o felicitare de la o persoana talentata.

Pe o suprafata mica ce reprezenta un lan de grau plin cu maci si albastrele am dat 35 de lei. Se pot scoate bani legal si contabilitatea este obligatorie. Investesti in intretinerea atelierului, in cazul in care nu este la domiciliu, inchiriezi o sala, cumperi vopsele si hartie sau panza de calitate, pensule, te ocupi si de vanzare, asa ca fa economie la contabilitate cel putin! Alege serviciile de contabilie la distanta la jumatate de pret si daca se poate, bate-te pentru a obtine cel putin o luna servicii gratuite, fiindca arta cere efort si este costisitoare! Urmeaza-ti visul de a produce cat mai multi bani pentru tine si pentru cei dragi, fiindca orice munca cinstita este onorabila si nu uita sa alegi contabilitatea de la distanta!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments