Mămicile tinere care merg pe trotinete sunt mai sănătoase și mai optimiste

Copiii mici adoră să meargă cu trotinete, dar investiția într-o versiune de trotinetă de calitate pentru adulți e perfectă și pentru mămicile lor, care nu doar că se pot distra alături de prichindei, dar pot face și sport în aer liber astfel.

1. Mersul pe trotinetă elimină stresul zilnic

O mămică are în mod cotidian o grămadă de griji, așa că o oră de mers pe trotineta nu poate să fie decât benefică pentru psihicul ei.

2. Antrenarea distractivă a musculaturii

Nevoia de centrare în timp ce mergem pe trotinetă este ideală pentru antrenarea musculaturii picioarelor și mâinilor, a spatelor, a întregului corp. În special, mușchii fesieri și abdominali au de câștigat.

3. Trotineta – un echipament de fitness performant

Mămicile tinere care merg pe trotinete sunt mai sănătoase și mai optimiste

Mersul cu trotineta pe un drum plat sau ușor în pantă oferă o bună oportunitate pentru un exercițiu aerobic blând prin ridicarea ritmului cardiac. Se pot arde grăsimile chiar fără să vă dați seama, deci veți arăta rapid mai zveltă, mai optimistă. Creșterea metabolismului este ceea ce își doresc toate mămicile care tocmai au născut. Iar dacă pot face sport în aer liber pentru asta, cu atât mai bine.

Chiar dacă s-ar putea ca la început să aveți un pic de febră musculară, ea va fi curând uitată, organismul dvs. fiind încântat de acest tip de mișcare lină, care nu îl va obosi peste limită, ci îi va da o stare de bine pe care nu ați mai avut-o poate de multă vreme, de pe timpul când erați adolescentă și vă dădeați cu rolele în parc.

Secretul pentru a nu obosi este să schimbați ritmic piciorul de împingere a trotinetei, pentru ca să antrenați în mod egal ambele părți ale corpului.

4. Mersul pe trotinetă este un bun mijloc de a slăbi ușor după sarcină

Echilibrarea organismului din punct de vedere fizic și psihic după o naștere este esențială pentru a vă relua cursul vieții normal, activitățile pe care le aveați înainte de a rămâne însărcinată.

Cu ajutorul mersului regulat pe trotinetă o să vă regăsiți tonusul muscular abdominal și pelvian pierdut, o să vă întăriți acele zone slăbite inerent în timpul sarcinii.

Toți avem o parte a corpului mai puternică și una mai slabă, dar de cele mai multe ori nu avem ocazia să descoperim care este fiecare dintre acestea.

În scopul echilibrării este foarte important ca să folosiți picioarele alternativ pentru a înainta pe trotinetă. Încercați, spre exemplu, 3 – 4 împingeri cu piciorul stâng și 3 – 4 împingeri cu piciorul drept. Pe măsură ce vă veți găsi un ritm propriu, orice dezechilibre se vor estompa, iar la final chiar vor dispărea cu totul.

Dacă nu sunteți sigură care este partea cea mai slabă a corpului, stânga sau dreapta, stați într-un picior și îndoiți genunchiul celălalt, apoi schimbați. O parte o veți simți în mod cert mai stabilă decât pe cealaltă. Cel mai bine e să faceți asta cu ochii închiși. Veți afla rapid răspunsul ce vă interesează.

5. Sporește pofta de viață.

Mersul pe trotinetă sporește bucuria de a trăi cu entuziasm fiecare zi. Este greu să reziști fără un zâmbet când mergi cu trotineta, iar optimismul o să vă fie bun tovarăș inclusiv în familie.

În plus, implicarea într-o activitate exterioară casei, pe care copiii dvs. o iubesc deja, le permite mămicilor ca să petreacă mai mult timp de calitate cu aceștia. Așadar, luați-vă trotinetele și dați start distracției în aer liber!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments