Masini de ambalat cu Promo-Pack

masini de ambalat

Cand lucrezi la fabrica nu prea stai sa te intrebi fiecare lucru ce face sau de ce…und ear trebui s fie nu stiu ce piesa….sau de ce nu este acolo unde crezi tu ca ar trebui sa fie…etc. Lucrez intr-o fabrica unde se produc jucarii. Dupa ce ies de pe linia de asamblare si dupa ce sunt inspectate  si primesc ok-ul celor  de la asigurarea calitatii, trebuie sa fie ambulate. Avem masini de ambalat foarte noi. Sunt cumparate acum cativa ani, de la o firma care deja le folosise insa sunt in stare foarte buna. Masinile de ambalat jucarii sunt extrem de importante pentru ca in functie de ele sunt cumparate sau nu acele jucarii. Parintii sunt foarte atenti si la ambalaj, care indica: de la cati ani are voie copilul sa se joace cu acea jucarie, daca e din plastic, daca are parti metalice, etc. Masinile de ambalat pot avea multiple uzante. Ale noastre sunt folosite si pentru jucarii dar si pentru parti metalice pentru mobila. In partea din fabrica unde este linia de comanda, cea de asamblare si masinile de ambalat, lucreaza peste treizeci de oameni.  Ei stiu fiecare ce au de facut, au grija insa sa nu strice masinile, utilzajele. Totusi au fost cazuri in care oamenii nu erau indeajuns instruiti si din greseala au blocat linia de ambalare. Am pierdut aproximativ o zi pana au fost reparate masinile.

Masini de ambalat la costuri reduse

Pentru ca fabrica a cumparat masini de ambalat la mana a doua si costurile au fost ca atare: adica mici. Au si fost luate in rate, chiar si asa, la mana a doua. Masinile de ambalat sunt de provenienta  japoneza. Au fost produse in Japonia, in numar mic. Sunt cele mai bune din lume, se spune. Fabrica noastra le foloseste de de cand le-am cumparat, in fiecare zi, fara weekenduri libere. La noi se lucreaza si sambata si duminica. Oamenii lucreaza in trei schimburi: de la ora sase dimineata la trei, al doilea schimb vine la ora zece dimineata sis ta pana la sapte seara iar al treilea schimb lucreaza de la ora doua dupa amiaza la miezul noptii. Ultimul schimb este cel mai greu pentru ca oamenii sunt mai obositi. Tocmai de aceea lucrul de noapte este modificat in sensul ca sunt doar trei linii de productie din cinci. Noaptea nu lasam oamenii sa lucreze mai mult decat ar putea in astfel de conditii.

Masinile de ambalat importate din Asia

Masinile de ambalat din Japonia sunt cotate a fi cele mai bune. Avem un competitor, o alta fabrica de jucarii, in alt oras, care foloseste masini de ambalat noi, insa facute in Romania. Sincer…nu se compara. Ale lor s-au stricat pana acum de cateva ori…stiu sigur pentru ca am o cumnata care lucreaza pentru ei.  Nu ma pot bucura…pentru problemele lor, dar ma bucur ca fabrica noastra a luat decizia de a cumpara din Japonia aceste masini de ambalat, tocmai ca sa nu avem sistari ale liniilor de productie.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments