Masini de inchirieri de nota 10

Masini de inchirieri de nota 10 - Refu.ro

Daca ai intalnit firma potrivita de masini de inchirieri devii dependent de serviciile lor. A fost suficient sa solicit de doua ori doua servicii diferite firmei Premierrentacar.ro si sa ma declar pe deplin satisfacuta. Pot sa spun din toata inima: „Parteneri pentru totdeauna.”


Primul serviciu pe care l-am solicitat a fost inchirierea unei masini cu sofer, fiindca pe atunci nu aveam permis de conducere. Toate aspectele au fos de nota zece. Analiza mea severa si profunda a vizat:


-comunicare din timpul solicitarii serviciilor. Nu pot sa descriu in cuvinte eleganta si promptitudinea cu care abordeaza fiecare client. Mi-au rezolvat urgent cererea si cu ajutorul lor am putut ajunge la congresul la care era foarte important sa fiu, la timp.


-comportamentul soferului. Soferul a venit la ora stabilita, fara o secunda de intarziere, ba putin mai devreme, mi-a luat bagajele din mana si le-a asezat cu grija in portbagaj. Mi-a placut ca tot timpul a verificat, daca sunt multumita de confort:”Va este cald?”, ”Va simtiti bine?”, „Scaunul este comod si asezat in pozitia cea buna?”


M-am simtit importanta si a fost atat de politicos si atent, incat calatoria a decurs placut. In privinta condusului consider ca merita 10 +. Nu a bruscat masina, a condus preventiv, viteza nu a fost prea mare, dar nici prea mica si m-am simtit in siguranta tot timpul.


-starea tehnica a masinii. Masina mergea perfect, fara sa scoata fum sau zgomot, fara sa se opreasca brusc din mers. As fi zis ca este o masina noua aflata in rodaj.

-curatenia masinii. Mirosul placut din masina m-a deterinat sa ma asez fara retinere pe tapiterie si sa mi se puna bagajele in portbagaj. Totul stralucea, de la scaune si tetiere, la bord, mocheta auto si portbagaj. Caroseria nu avea urme de praf sau de pete. Te puteai atinge de orice fara retinere.


-dotarile masinii. Masina avea aer conditionat, scaune confortabile, portbagaj spatios in care am putut sa imi pun toate bagajele, aparat de radio si CD player, dar soferul nu a pus muzica in mod abuziv, ci numai dupa ce m-a intrebat daca doresc sa ascult muzica si ce fel de muzica.


-tarifele. Preturile sunt mici si oneste raportate la calitatile masinii.
-amplasarea firmei in apropierea aeroportului, tocmai unde nevoia de masini de inchiriat este mai mare.


-rezervarea rapida de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Nu este nevoie sa te deplasezi la sediul firmei, fiindca ei stiu ca omul modern se afla in criza de timp. Flota diversa si numeroasa de masini inseamna asigurarea masinii alese din timp. Daca oamenii care iti promit nu pot veni ca li se strica masinile, firma care detine atatea masini bune poate oricand sa puna la dispozitia celor care au nevoie un mijloc de transport.


Recomand tuturor celor care au nevoie de o masina sa contacteze firma Premierrentacar.ro si garantez ca vor fi foarte multumiti. In momentul rezervarii nu se impune un anumit numar de kilometri, ci clientul se poate folosi de masina cat doreste, singura lui grija fiind sa nu o loveasca de ceva si sa o inapoieze in aceeasi stare in care a luat-o.


Cei care calatoresc cu avionul au asadar la dispozitie conditii premium de mobilitate prin inchirierea unei masini. De nevoie si pentru distante scurte, oamenii recurg la firmele de taximetrie, dar starea si curatenia din masina nu se compara cu cele ale masinilor furnizate de Premierrentacar.ro, care stralucesc de curate ce sunt, miros placut, iar scaunele nu sunt lipicioasa cum sunt cele de la taxiuri.


Soferii de taxi stabilesc regulile in masinile pe care le conduc, in timp ce in masina inchiriata cel care conduce, respectiv rezerva masina se simte excelent in ea. Doua geamuri deschise in acelasi timp, cand te doare capul sau o masea, fac mult rau. Muzica data la maximum, mai ales cand gusturile nu coincid, devine o tortura.


Situatia este valabila si in cazul in care soliciti pe cineva sa vina sa te ia cu masina de la aeroport.


A doua experienta a mea cu firma de inchirieri masini a fost , cand am inchiriat masina cu care sa ma intorc acasa de la aeroport si sa plec in concediu impreuna cu cei dragi.


Nu pot uita aceste experiente si pastrez legatura cu acesta firma de inchiriere masini de nota 10!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments