Meteorit cazut in Rusia!

Meteorit cazut in Rusia

Meteorit cazut in Rusia, dupa cateva ore altul in America.

Toată lumea cred că a auzit astăzi despre meteoritul căzut în Rusia, unde în jur de 1000 de persoane au fost rănite din cauza cioburilor de sticlă căzute de la etaj.
Ce mi se pare mie interesant, este că se poate observa că în era asta modernă s-au găsit destui oameni care filmau în momentul când meteoritul a intrat în atmosferă, și cu ocazia asta să putem vedea meteoritul cum intră în atmosferă, cum s-a dezintegrat pentru ca a devenit destul de luminos la câteva secunde după ce a întrat în atmosferă.

Cel mai bun video pe care l-am găsit pe aceasta de mai jos, filmarea din mai multe unghiuri atunci cand a cazut meteoritul.

Dupa ce aparuse pe tot internetul imagini cu meteoritul din Rusia, a mai aparul un meteorit care a fost sesizat destul de bine. De data asta in America, mai exact undeva prin statele California şi Nevada.

Unde a fost vazut un meteorit de marimea unei masini de spalat cazand din cer, bineinteles ca serviciul de urgenta 911 a fost repede ocupat mai multe persoane din cele doua state au inrosit linia telefonica a serviciului de urgenta.

La fel ca si in Rusia, locuitorii au auzit o bubuitura puternica ca o bomba, o mare parte dintre ei s-au speriat din aceasta cauza au sunat la 911.

Subscribe
Abonare pentru
guest
12 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
silviu

De la rusi vine meteorul :)))

Mihalcea Valentin

Bine ca nu a cazut la noi :))

SebiBu

Inafara de accidente si gasirea vinovatului, mai sunt bune la ceva camerele din masini 🙂

petrica

bine ca nu a fost mai mare , rusi au mai avut o surpriza de genul asta in 1908.

Fotograf nunta Bucuresti

@Mihalcea…stai linistit ca si noi avem rachete pt genul ala de meteoriti!

Mihai Moga

Am vazut alt video care arata mai de aproape, mai mult ca sigur vor gasi ceva in acest meteorit sau au gasit deja.

iulian

la cat de nemernici sunt rusii, au ineput sa si puna camere pe masini 🙂

Matei

Cica sunt 3000 de persoane afectate si s-a declansat si o anchete sa prinda „vinovatii” …..:)

Toto

Am inteles din cate am citit zilele astea despre meteorit , acuma nu pot spune cat e de adevarat si fake si nu pot da linkuri vazand ca a fost totul randome intr.-o singura noaptea ca meteoritul ar fi fost mai mare si inainte de impact ar fi fost bombardat .
Oricum Andrei mersi de articol .

mihaela

De ala din state nu aveam habar…Deci de fapt si de drept nimeni nu stia ca o sa cada un meteorit…La cata tehnologie detinem se pare ca niciodata nu vom stii cu adevarat daca ne paste vreun pericol mare…rusine