Metode inovative de a afla cine va supravegheaza

Nu suntem naivi sa credem ca nu suntem spionati, poate mai mult ca niciodata.

Detectorul de camere ascunse si microfoanele spion reprezinta un dispozitiv care ofera mai multe functii ce pot sa detecteze diverse camere care pot fi ascunse la dumneavoastra acasa, in birou sau in telefon pentru diverse scopuri personale, precum si alte produse wireless de spionaj.

Care sunt deosebit de greu de depistat prin alte mijloace mai traditionale. Datorita faptului insusi ca depisteaza si alte produse wireless, aveti grija sa va opriti toate dispozitivele wireless cum ar fi routerele sau chiar si telefonul intrucat un astfel de dispozitiv poate sa gaseasca frecvente radio cum ar fi GSM sau si WiFi.

De regula exista mai multe modele de microfoane spion, care au anumit spectru de frecvente pe care le poate depista, deci este necesar sa va informati inainte de a cumpara efectiv produsul daca frecventele pe care acesta le poate detecta sunt cele care va pot ajuta pe dumneavoastra in depistarea oricarui fel de dispozitiv de spionaj. Un astfel de dispozitiv poate fi folosit in multe situatii dintre care si   pentru a investiga daca exista orice sursa activa de transmisie sau de supraveghere din orice fel de incapere, dintr-un autovehicul sau dintr-un birou.

Pentru diverse convorbiri

De asemenea, exista mai multe modele de microfoane spion pentru a depista daca vreo persoana care doreste sa inregistreze ce spuneti dumneavoastra nu foloseste un dispozitiv de inregistrare obisnuit ci chiar telefonul acestuia, iar un astfel de dispozitiv poate sa depisteze daca telefonul acelei persoane este folosit pentru a inregistra sau transmite diverse convorbiri catre alte persoane.

La modul general, camerele de spionaj mai pot fi montate si sub forma de GSM spion, cum ar fi cazul telefoanelor mobile spion, metoda foarte inovativa care nu trezeste in mod normal niciun fel de suspiciune, insa cu ajutorul unui astfel de detector de camere ascunse si microfoane poti sa depistezi orice fel de microfon GSM spion, sau telefon mobil spion precum si a telefonului mobil folosit pentru a transmite ilegal orice fel de informatie. Mai sunt si alte cazuri mai speciale in care un dispozitiv de detectat camere spion  poate sa depisteze un echipament de bruiaj, sau in cazul in care nu sunteti sigur cu privire la faptul daca cuptorul cu microunde al dumneavoastra emite microunde sau nu pentru a putea fi sigur.

Reputatie si utilitate

In concluzie astfel de aparate sunt foarte valoroase in aproape orice situatie, indiferent ca doresti sa vezi daca esti supravegheat de catre cineva, ori ca cineva iti inregistreaza conversatia. Desi nu te-ai gandi ca cineva ar putea sa te spioneze vreodata, exista situatii in care te poti trezi ca au fost divulgate imagini sau informatii secrete care iti pot afecta reputatia. Cele mai vizate persoane pot fi oameni de afaceri importanti, personalitati publice sau cei care sunt implicati la un moment dat intr-un proces.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments