Refu Blog

Baia este acea incapere din casa care ne mentine pe noi curati dar ea? Igiena si aspectul baii dumneavoastra conteaza nu doar pentru musafirii care va trec pargul ci si chiar pentru dumneavoastra.

Printr-un design potrivit puteti aduce baii dumneavoastra un aspect placut, de asemenea , asigurati-va ca aveti spatiu de depozitaer pentru toate obiectele pe care doriti sa  le  depozitati acolo, altfel le veti lasa imprastiate si acest lucru nu este un plus pentru dumneavoastra.

Alegeti mobilierul pentru baie potrivit, bazati-va pe culori pastelate cu accente vii si incercati sa creeati un spatiu  in care sa va simtiti cu adevarat confortabil.

Idei de mobilier pentru baie:

Cand mergeti la cumparaturi pentru a va amenaja baia, cautati  mobilier de calitate, materialele trebuie sa fie suficient de rezistente incat sa nu cedeze la umiditate mare.  Se poarta culorile inchise la mobilier, negru, maro, gri-cenusiu si formele clasice, cu linii drepte si rigide dar si cu acente vii si colorate.

Este de preferat sa alegeti un set, desi cu putina imaginatie si piesele potrivite, puteti creea un décor unic combinand piese din diferite seturi, totusi va asumati un risc.

In linii mari, mobilierul trebuie sa aiba cateva calitati ca de exemplu, suficient spatiu de depozitare, material rezistente, sa  fie elegante si sa nu fie exagereat de scumpe.

Mobilier de baie de la Mobilier-Usi- Ferestre:

Mobilier-Usi-Ferestre va pune la dispozitie modele unice de mobilier pentru baie.  Disponibil in culori intense  si jucause dar si in nuante sobre si misterioase, cu forme dintre cele mai diferite pentru ca dumneavaostra sa puteti comanada exact ceea ce va place, fara niciun compromis.

Modelul Tara de mobilier pentru bai,e, impresioneaza prin rafiament si eleganta. Va fi o adevarata incantare cand veti  deschide ochii dupa o baie lunga cu spuma.  Masca pentru chiuveta va pune la dispozitie sufient spatiu pentru a depozita numeroase produse, iar raftul de jos este perfect pentru a pune prosoapele . Nuanta vedeta este negrul, iar cu niste culori deschise la restul articolelelor veti obtine un rezultat de efect. Puneti niste lumanari si niste decoratiuni elegante si aveti momentul dumneavoastra perfect de relaxare intr-un mic colt de paradis, in propria locuinta.

Mobilierul Aisha are deosebita caliate  de a creea un adevarat spectacol vizual inca de la primul contact. Clasicul alb in combinatie cu accente puternice de violet alaturi de niste mici detalii visinii  pot face din baia dumneavoastra o adevarata capodopera in materie de design interior.

Va plac culorile puternice si vreti ca atunci cand intrati in baia dumneavaostra sa aveti senzatia unei  energii de necontrolat, ca si cum ati fi in vacanta la Rio? Atunci mobilierul de baie Thor este o alegere exelenta pentru dumneavoasta. Verde, galben si putin rosu, alb sau chiar negru si puteti  face in asa fel incat sa incepeti ziua plina de energie dupa dusul de dimineata intr-o astfel de baie.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment