Cu ocazia meciului din această seară între  Athletic Bilbao şi Atletico Madrid, unde se asteaptă în jur de 30.000 de suporteri spanioli.

Meciul începe la 21.45, cu câteva ore înainte de meci centrul vechi este plin.

Nebunie in Centrul Vechi! • Refu Blog

Nebunie in Centrul Vechi! • Refu Blog

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

18 Comments

  1. oo da sa vezi acolo vanzari record,mina de aur pentru patroni!

  2. mda probabil ca se va face consumatie mare dar ma intreb ce va ramane in urma lor? Va fi ca inainte sau va arata ca dupa razboi?

  3. Exact ca dupa razboi a ramas ,dar toti erau multumiti ca au facut bani asa ca ,a fost mai mare bucuria decat necazul….

  4. Dragos RomanReply

    Cu siguranta au avut vanzatorii mult de castigat, sa nu mai vorbim de cei care au le-au transportat de la aeroport pana in centru, de taximetristi. Insa cu siguranta a ramas si dezordine dupa „cumparaturi” si dupa meci.

  5. wow…cred si eu ca au facut aia niste bani…:))))) oricum..trebuia sa avem si noi parte de asa ceva…ne am mai ridicat putin in ochii lor:)

  6. Bine ca n-au fost doua echipe englezesti in finala … suporterii spanioli au fost destul de cumintei.

  7. Mi-ar fi placut si mie sa merg cu berea in mana pe strada ca ei . A trebuit sa trec prin ei ca prin zidul chinezesc ca sa ajung la un pub :))

  8. E pentru prima data dupa mult timp cand sunt mandru ca sunt roman…ne-am descurcat excelent in fata invaziei spaniole 😀

Write A Comment