Netflix interzice partajarea parolelor în România. „Un cont Netflix este destinat utilizării într-un singur gospodărie”, declară compania.

Românii care își partajează contul Netflix cu alte persoane vor trebui să plătească o taxă lunară de 2,90 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar.

Netflix a început să trimită notificări utilizatorilor din România informându-i că taxa de partajare a contului, numită așa, va intra în vigoare.

„Un cont Netflix este destinat utilizării într-un singur gospodărie. Toți cei care locuiesc acolo pot utiliza Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în mișcare, în vacanță) și pot beneficia de noi funcționalități, cum ar fi transferul de profil și gestionarea accesului și dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni când vine vorba de divertisment. De aceea, dorim să continuăm să investim constant într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, starea de spirit sau limba și cu cine vizionezi, poți să te bucuri întotdeauna de conținut excelent pe Netflix”, a declarat compania într-un comunicat publicat pe site-ul său marți.

În România, această taxă va fi de 2,90 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar. Practic, posesorul unui cont la care dă acces altor trei persoane trebuie să plătească aproape 9 euro în plus pe lună.

Compania americană încearcă să-și mărească veniturile în acest fel.

Detalii aici: https://about.netflix.com/ro/news/update-on-sharing-may-ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment