Nu mai mergeti in Bulgaria! Avem si noi all inclusive.

Litoralul romanesc are ceva ce il deosebeste de toate plajele lumii. Nicaieri pe glob nu sunt atatea femei frumoase pe metru patrat ca la Constanta, imagini feerice si mancare cel putin la fel de buna ca aici. Nu iti trebuie patriotism sa constati toate aceste lucruri, ci trebuie numai sa vezi ce te inconjoara si sa evaluezi la justa valoare.

Marea are o culoare originala. Marile turcoaz sunt omniprezente pe glob, dar numai Marea Neagra este  de un albastru inchis, o apa bleumarin, cu toate ca este atat de curata.

In Venus exista o salba de hoteluri all inclusive de patru stele, iar cea mai avantajoasa oferta de vacanta o gasiti dand click aici

Trebuie cel putin intr-o vara sa petreci zile in cea mai mare piscina in aer liber si sa iti faci fografii pe care sa le postezi pe retelele de socializare.

Tot aici gasesti cel mai impunator spa, baruri si restaurante si alte 4 piscine in aer liber. Mera resort patru stele rivalizeaza cu hotelurile internationale, oferind maximum de lux si de confort.

Holurile spatioase sunt mobilate modern, exista baie cu apa calda si apa rece si cosmetice de calitate pentru fiecare camera in parte. Turistilor le vine tare greu sa plece din acest paradis.

Doze maxime de confort isi iau turistii de la aceste hoteluri de lux cu sistem all inclusive, cu rasfatul de la piscina care se intinde pe 600 de metri patrati si are dusuri cervicale, hidromasaj si gheiser.

Meniurile de tip bufet dau posibilitatea oaspetilor sa se serveasca din belsug cu ceea ce le place si sa evite felurile de mancare care nu reprezinta o atractie pentru ei.

Oferta la bauturi alcoolice sau nealcoolice este la fel de bogata si de variata.

Dupa munca intensa dintr-un an, fiecare dintre noi meritam sa petrecem clipe de vis alaturi de familie si sa ne reincarcam bateriile cu energie. Pentru asta niciun tarif nu este prea scump, fiindca momentele de relaxare trebuie sa fie atat de intense, incat sa tina pana la anul.

Exista seri cu filme si seri cu discoteca, de aceea localurile se potrivesc si tinerilor care abia s-au casatorit.

Profitati acum de acesta oportunitate si bucurati-va de litoralul romanesc si de cea mai inalta dovada de ospitalitate!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments