Nu stiu de ce durerile de picioare sunt mai rele decat cele de cap sau de masele. Poate din cauza ca in ciuda faptului ca avem dureri ne fortam sa ajungem in pat, la baie sau la bucatarie, dar reumaticii stiu ca si daca stau nemiscati pe saltea sau pe fotoliu, tot le simt. Junghiurile ii spun bunicii si parintilor mei ca se schimba vremea si prognoza lor nu ne inseala niciodata.

Imi este mila de ei, cand stau nemiscati si suferinta li se citeste pe chip, desi nu o exteriorizeaza prin tipete. Si eu am dureri si fac febra musculara, cand merg mult pe jos, cand ridic sau fac miscari bruste. O miscare brusca si aproape ca raman stramba si imi trebuie timp ca durerea sa treaca. Sunt insa si oameni care nu suporta durerea si iau analgezice cu pumnul sa nu mai simta arsurile, infurnicaturile si junghiurile. Dupa 5-8 minute, cand ele isi fac efectul durerile mai amortesc putin. Stiti pana cand? Pana se invata corpul cu calmantele, iar in acest timp inima si stomacul se imbolnavesc.

E pacat sa aplicam automedicatia, din moment ce avem in tara centru de recuperare medicala Oxxygene compatibil cu spitalele de recuperare din cele mai dezvoltate state ale lumii. Aici bolnavii beneficiaza de programe personalizate de intretinere a mobilitatii, adica a formei fizice, dar si de recuperare.

O gura de oxigen intre crizele durerilor acute: centru de recuperare medicala Oxxygene • Refu Blog

Activitatea vasta a personalului este canalizata catre urmatoarele nevoi ale persoanelor care vin sa se interneze aici: -combaterea durerilor intr-un mod care nu afecteaza sub nicio forma organismul, adica prin ozonoterapie. Procedura atenueaza pana la disparitie suferinta, fara sa aiba efecte negative asupra celorlalte organe. In cateva minute ai uitat ca te-au durut mainile, picioarele, mijlocul sau umerii atat de tare. -recuperarea membrelor superioare si inferioare dupa luxatii, entorse, fracturi sau rupturi musculare.

Da, medicii cu inalta calificare stiu ce exercitii sa iti dea de facut si catre ce aparate sa te indrume, ca ele sa revina la forma initiala dinaintea accidentarii. Ei sunt empatici si rabdatori si iti ofera intreg suportul fizic si moral sa invingi traumele din trecut, iar sechelele sa dispara. -miscarea unor parti ale corpului, chiar daca pacientul a suferit pareze sau paralizii. Omul nu trebuie sa se dea batut niciodata, fiindca minunile se intampla numai daca lupta pentru ele si crede in ele. Prin vointa, oamenii invata sa mearga si sa vorbeasca din nou.

Au fost persoane care au stat in coma profunda zeci de ani si cand erau considerate cauze pierdute, au deschis ochii, si-au revenit si au invatat putin cate putin sa foloseasca functiile organismului pierdute in timpul accidentului. -redobandirea unei circulatii periferice perfecte ca efectele varicelor si arteritei sa dispara. -reintinerire prin diferite procedee in centrul carora stau miscarea si un regim de viata sanatos. Aceste deprinderi folosesc oamenilor si la intoarcerea lor acasa.

Aparatura acestui centru medical a fost adusa din statele dezvoltate ele Europei: Germania, Anglia, Franta si din SUA, iar personalul este pregatit sa o folosesca judicios si sa ajute pacientii sa atinga obiectivele propuse. Camerele din spital sunt foarte curate si analizele facute aici sunt renumite pentru acuratetea lor. Fiindca acest centru nu discrimineaza pe nimeni, are program de ingrijire si pentru bolnavii de Alzheimer si primeste pacienti de orice varste, el conduce in topul celor mai bune clinici de profil din tara.

Din pacate au fost apartinatori care au plecat acasa cu bolnavi de peste 80 de ani, fiindca acestia nu au fost primiti in diferite spitale, motivandu-se ca sunt prea batrani. In prezent centru este foarte solictat, dar se pot face programari online ca apartinatorii sa nu piarda timpul pana la sediul unitatii medicale, sa se intereseze. Tarifele sunt accesibile tuturor, desi cand omul este interesat sa mearga din nou si sa isi foloseasca mainile, nici nu mai conteaza pretul. Se pot face internari pentru persoanele care au contract cu CAS, dar si pentru cele care nu au contract.

Pe site-ul centrului exista un chestionar de satisfactie al clientilor si va dati seama ca daca ar exista disfunctii, el nu ar fi pus la dispozitia cetatenilor. De un real folos sunt si sfaturile date celor care vin sa se interneze aici, care sunt rugati sa vina imbracati cat mai comod, sa isi lase obiectele de valoare acasa, sa se prezinte cu documentele medicale anterioare si sa nu consuma alte alimente, decat ceea ce li se serveste la spital.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment