O saltea poate face diferenta

Dupa o lunga perioda in care am locuit cu bunica ma decis sa ma mut singur, mai ales ca aveam sa incep un nou an de facultate la Bucuresti. A trebuit sa iau multe lucruri de la zero printre care si multe alte obiecte care sa imi asigure confortul. A trebuit sa imi cumpar tacamuri, televizor si un pat nou. Corpul de pat l-am cumparat second hand, insa pentru saltea voiam ceva mai de calitate. Auzisem de la prieteni ca site-ul saltele-online.ro comercializeaza o multime de modele de saltele pentru dormit, dar si multe alte obiecte precum toppere si perne.

Am intrat pe site-ul lor, iar acolo m-am blocat putin, deoarece niciodata numai vazusem o gama atat de vasta doar cu saltele de dormit. A trebuit sa cumpar o saltea de o persoana, insa imi doream ceva de calitate foarte buna.

Am ales modelul Superortopedica Lux, deoarece este destinata persoanelor ce doresc un suport ferm, dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj. Salteaua este destinata si persoanelor cu dureri minore de spate. Structura interna este realizata pe arcuri tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Pentru a asigura un mixt intre o saltea din poliuretan si o saltea pe arcuri, intre fiecare rand de arcuri este introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 5 cm cu densitate 28 kg/mc. Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de „val” la miscarile partenerilor (mai mic de 8%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire.

Salteaua are o grosime de 26 cm ceea ce in permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport placa PAL sau lemn masiv sau din lamele (somiera). Recomand saltele-online.ro!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments