Ofera o coroana funerara Iasi si arata ca iti pasa

Ofera o coroana funerara Iasi si arata ca iti pasa - Refu.roCoroanele funerare sunt o parte importanta din traditia romaneasca, deoarece acestea sunt folosite pentru a aduce un ultim omagiu persoanelor decedate. Atunci cand esti in cautare de coroane funerare Iasi, la Divaflor pot sa gasesti o gama vasta de coroane cu mesaje personalizate. 

Ce reprezinta coroanele funerare

Coroanele funerare reprezinta aranjamente florare, pe un cadru de brad pe care se ataseaza un mesaj scris de regret, si in acelasi timp de pretuire si respect. Florile alese sunt de obicei albe, exprimand puritatea, dragostea si in acelasi timp tristetea. Sunt preferate crizantemele, garoafele, crinii, trandafirii si chiar orhideele.

Privind insa din alt punct de vedere, aceste coroane funerare reprezinta un mod de exprimare care poate depasi bariera rationalului si care stie sa dezlege cel mai bine sentimentele contradictorii pe care le simtim in momentul pierderii unei persoane dragi.

Ofera o coroana funerara Iasi si arata ca iti pasa - Refu.roFlorile cel mai des folosite sunt trandafirii, orhideile, gerbera – flori care denota eleganta si iubire sincera pentru cel trecut in nefiinta. Combinatii bune pentru coroanele funerare o reprezinta coroanele din garoafe si crini imperiali, crizanteme si gerbera, crini imperiali si crizantema, trandafiri si garoafe, etc.

Ce flori se potrivesc pentru un barbat sau o femeie trecuta in nefiinta

Coroane potrivite pentru situatiile in care persoana decedata este de sex feminin sunt coroanele cu crini si miniroze albe, crini si trandafiri, din garoafe si trandafiri sau din crizanteme si miniroze. La coroane funerare Iasi online clientii gasesc tot ce este mai frumos!

Coroane potrivite pentru situatiile in care persoana decedata este de sex masculin sunt coroanele din trandafiri, din crizanteme, din crini si trandafiri rosii, din crizanteme si crini galbeni, din gerbera mixta sau din crizanteme si gerbera.

Totodata au o imagine sobra si frumoase coroanele care contin eustoma alba, gypsophila si trandafiri albi. 

 Cu totii stim ca florile ne sunt alaturi pe tot parcursul vietii, atat in momente vesele, de sarbatoare, cat si in cele triste si pline de durere.

Acestea pastreaza pentru fiecare eveniment o simbolistica aparte. Aduse ca omagiu in drumul cel din urma, acestea reprezinta dragoste, sustinere si sincere emotii de regret.

Arata ca iti pasa si ofera celor indurerati o frumoasa coroana funerara Iasi si alina durerea pierderii unui om drag.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments