OverWatch primul FPS de la Blizzard, un hybrid reusit?

Overwatch FPS Blizzard ScreenshotOverWatch primul FPS de la Blizzard isi face aparitia la Blizzcon, dupa ce am anuntat StarCraft II Legacy of the Void acum este timpul sa va arat cu ce mai vine nou blizzard pe piata, cu un first-person shooter hybrid care aduce foarte multe elemente din Team Fortress 2 si Unreal Tournament 2004. Design-ul claselor sunt asemantoare cu Borderlands si Destiny din punctul meu de vedere, ceea ce nu face un joc rau din el, am vazut si gameplay-ul jocului si pot sa zic ca ma atrage, cel putin un jucator casual de TF2 si Borderlands ar fi incantat sa joace chiar in secunda asta OverWatch, un FPS care se anunta a fi promitator.

Eu unul m-am inscris la BETA, acum astept sa vad daca sunt si acceptat pentru a incepe si primele review-uri si gameplay-uri din joc, dar pana atunci o sa ma uit pe Youtube la ce mai apare nou legat de joc.

Incepe sa-mi placa Blizzcon 2014, fiind o editie cu multe surprize, si foarte multe trailere care sunt bine realizate. Exact cum era de asteptat si OverWatch are un trailer bine realizat de echipa Blizzard, mai mult de atat este incarcat un video pe youtube cu gameplay-ul jocului, in care sunt prezentate clasele dar si ce ar putea sa faca fiecare clasa in parte.

Toti gamerii urmeaza sa ramana foarte conectati atunci cand trebuie sa captureze obiectivul si sa omoare fiecare inamic de pe harta.

Blizzard se pare ca-si incearca norocul cu FPS-urile, fiind primul joc de acest gen pentru ei, mai mult de atat ramane de vazut cum se descurca cu OverWatch, sa tinem bine minte ca fiecare joc scos de ei vine foarte bine finisat si avem oportunitatea sa jucam un joc care se simte ÔÇ×premiumÔÇŁ ca sa il cataloghez asa.

Trailer OverWatch primul FPS de la Blizzard

Gameplay OverWatch primul FPS de la Blizzard

Cum ti se pare jocul FPS OverWatch de la Blizzard?

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments