De ce este important sa votezi?

De ce este important sa votezi?De ce este important sa votezi? Este constitutional, nu? Glumesc, ca sa vorbim putin serios dar si usor in gluma, in ultima perioada tot vad recomandari sa votezi in turul 2, sa iesi la vot chiar daca afara tuna si fulgera pentru ca asta e viitorul tau la mijloc, destul de adevarat, dar daca 50% si ceva din oameni au votat in primul tur, inseamna ca aproape de jumatate din alegatorii cu drept de vot din Romania nu prea le pasa, pe cand cei din strainatate striga in gura mare ca sa voteze, poate cu dorinta de a ne ajuta aici.

Cel mai important lucru de retinut atunci cand vine vorba de vot, este acelea ca daca votezi sau nu, tot se va fura, dar macar stii ca ti-ai dat interesul sa vrei sa schimbi ceva, daca 40% din oameni isi dau interesul sa schimbe ceva, si aici nu ma refer doar cu un vot, cu pur si simplu, din punctul de vedere al unui om bun, sa faca lucrurile mai cu bunatate, nu am avea nevoie de un presedinte bun, pentru ca deja avem o mana de oameni bun care pot schimba ceva prin presiunile pe care le pot face la nivel national.

Eu nu ii judec pe cei care nu au votat, nici nu ii aplaud in picioare pe cei care au votat deja si au de gand sa iasa iar la vot, ii aplaud in picioare si chiar urlu in gura mare pentru cei care-si ajuta oamenii din jur, si aici poate fi vorba in primul rand de familie si prietenii apropiati, lucrurile bune oamenilor necunoscuti sunt deja bonusuri bine primite.

Asa ca este important sa votezi doar pentru a-ti forma o mentalitate de om care vrea sa schimbe ceva in jurului lui, si caruia ÎI PASĂ de ce se intampla in jurului lui, a fost greu de inteles?

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

clar o sa merg la vot si in turul 2 asa cum am mers si la primul tur…