Pardoseli elicopterizate – ce sunt mai exact?

Pardoseli elicopterizate. Termenul de pardoseli se refera la un invelis, un strat, ce poate fi compus din anumite materiale (scandura, ciment, asfalt, mozaic etc.) asternut pe o suprafata circulabila. Temenul de pardoseli elicopterizate se refera strict la pardoselile specifice industriei grele.

Fabricate din beton, pardoselile elicopopterizate, sunt necesare pentru o buna desfasurare a activitatiile din fabricile industriale, fabricile de masini, depozite pentru marfa voluminoasa, tot ceea ce inseamna lucrul cu marfuri grele si de dimensiuni mari.

Denumirea de pardoseli elicopterizare vine de la masinariile cu care se face finisarea acestor pardoseli, numite elicoptere.

Pardoseli elicopterizate

Etapele obtinerii pardoselilor elecopterizate

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate si o rezistenta sporita a pardoseli industriale, procesul de aplicare a acestora constra in urmarea unor etape bine definite si concrete. Primul pas ar fi armarea intregii suprafete vizate cu plasa sudata sau fibre metalica, urmata de turnarea betonului, dupa care se poate incepe procesul de finisare si crearea rosturilor.

Diferenta dintre pardoselile industriale si alte tipuri de pardoseli e rezistenta sporita impotriva uzurii, a impactului puternic a masinariilor folosite in fabriciile industriale, iar poate cea mai mare diferenta e rezistenta in timp, respectiv costurile minime a intretinerii acesteia.

Materialele folosite in obtinerea pardoselilor industriale

Materialele care se folosesc la componenta betonului elicopterizat depind de scopul utilizarii. Se poate folosi cuartul in diferite culori cum ar fi: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart negru, cuart albastru. De asemenea se folosesc si compusi metalici, fibra polipropilena s.a.m.d.

Pardoselile elecopterizate sau industriale au aparut din necesitatea omenirii de a-si sporii siguranta, si de a-si usura modul de existenta si munca. Pana la urma asta presupune evolutia. Facilitarea modului de trai prin cele mai usoare si rapide metode.

Greselile aparute in procesul de realizare a pardoselilor industriale

Principalul motiv pentru care apar nereguli, in legatura cu aceste pardoseli ,e realizarea manoperii acesteia de catre mesteri nepriceputi. Din cauza unei decizii luate prost, a unei decizii pripite, a angajarii unei firme care promite mult cu un pret foarte minor, urmariile devin un real pericol.

Turnarea necorespunzatoare a pardoselilor industriale aduce, dupa sine, aparitia denivelarilor si a fisurilor. Una dintre solutiile pentru evitarea acestor probleme e angajarea unei firme cu renume. Chiar daca aceasta, duce dupa sine, nevoia unei sume mai mare de bani, cu siguranta nu o sa fiti dezamagit si o sa fiti multumit de rezultate.

Un alt motiv ar fi montarea necorespunzatoare a profilelor de rost structural seismice. De cele mai multe ori, executia pardoselilor se face fara conectarea acestora la de la un tronson structural la altul cu profile de rost. De aici decurg operatiuni de „ajustare” a pardoselii pentru montarea si suprabetonarea profilelor de rost. Solutia ideala o reprezinta profilele de rost tip „slim”.Utilizarea acestor profile r se recomanda atat la lucrarile noi cat si la lucrarile de reparatii a rosturilor.

Evitarea acestor nereguli se realizeaza prin luarea de decizii bine gandite si dupa o documentare amanuntita asupra firmei pe care doriti sa o angajati.

Noi va oferim solutii complete pentru pardoseli elecopterizate, iar principalul nostru scop este satisfacerea dumneavoastra.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Rosca Daniel

Buna ziua

Ma intereseaza sa elicopterizez o pardoseala din mozaic