Patuturile pliante pentru copii: alternativa ieftina, dar la fel de calitativa, a patuturilor clasice

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Patuturile pliante pentru copii: alternativa ieftina, dar la fel de calitativa, a patuturilor clasice

Odihna este fundamentala pentru copilasi in primii ani de viata, iar un somn de calitate nu face altceva decat sa ajute la buna dezvoltare a acestora. Un copil odihnit va fi si un copil cu adevarat fericit, pus pe sotii si gata oricand sa se joace cu prietenii sai. Pentru un parinte, aceste aspecte inseamna foarte mult, fiind o cuantificare fericita a intregii griji si iubiri pe care i-o poarta celui mic. Insa cum poti sa stii ca al tau pui are parte de cel mai bun somn? Si, mai important de atat, ce rol ai tu in acest proces de asigurare a unei perioada de odihna optima pentru cel mic? Cu rabdarea, treci si marea, asa ca parcurge cu atentie acest articol si afla ce poti face, dar si ce rol au patuturile pliante in acest proces.

Ce beneficii aduc patuturile pentru copii pliante?

Tot ce poti sa faci, ca parinte grijuliu, este sa investesti intr-un patut pliant pentru cel mic, care sa ii asigure acestuia confortul si somnicul cel bun pentru o dezvoltare armonioasa. Pentru un copil aflat in crestere, deci care are nevoie de schimbarea patului la o anumita perioada, un patut pliant este o idee sustenabila de a investi, intrucat costul este mai redus, insa beneficiile multiple. Daca tot nu esti convins ca este bine sa ii cumperi prichindelului un patut pliant, iata cateva aspecte care te vor convinge:

  • Un patut pliant ocupa mai putin spatiu, putand, dupa cum ii spune si numele, sa fie pliat
  • Un astfel de patut este la fel de confortabil pentru cel mic
  • Patutul de acest gen este confectionat din materiale textile, deci mai ergonomic si economic
  • Acestea sunt disponibile in zeci de modele, aspect care le face ideale pentru a fi incluse in orice decor
  • Sunt sigure, respectand normele europene de siguranta aflate in vigoare
  • Pot fi transportate in orice destinatie, ori de cate ori calatoriti cu cel mic

Ce spui de aceste argumente? Si daca inca ramai ferm pe pozitii, iti mai spunem ca aceste patuturi pliante pot fi gasite si in formatul 2 in 1, adica pot deveni tarcuri de joaca pentru prichindei. In plus, aceste tipuri de patuturi au si masute de infasat incluse. Adica sunt o combinatie perfecta intre „confort, utilitate si design”! Numai bune pentru orice familie cu copii!

Patutul pliant bine ales aduce un bonus special

Acest bonus special consta tocmai in zambetul de pe chipul celui mic. Fie ca te vei orienta, in cele din urma, spre un patut pliant 2 in 1, ori (de ce nu!) spre unul cu functia de leganare inclusa, trebuie sa stii ca prichindelului tau ii este asigurat un somnic linistit si confortabil, adica tot ce are nevoie un bebe aflat in crestere pentru a se dezvolta armonios.

Tu, ca un parinte grijuliu, trebuie sa stii ca paturile de copii pliante sunt cheia dezvoltarii optime pentru orice bebe. Daca nu stii de unde sa achizitionezi un astfel de patut, iti dam noi un sfat: magazinul BabyNeeds vine in intampinarea nevoilor tale cu o gama cuprnzatoare de patuturi pliante, pentru orice gust si orice copil!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments