Paul Walker actorul din Fast & Furious a murit!

_71455412_020182251Paul Walker actorul din Fast & Furious a murit într-un accident de mașină. Paul, în vârstă de 40 de ani a murit într-un accident în California, în timp ce era pe locul pasagerului într-un Porsche. El și prietenul care era la volan, au murit în timp ce se deplasau către un eveniment de caritate numit Reach Out Worldwide.

Îmi pare rău să aud asta despre el, pentru că i-am văzut toată seria Fast & Furios, și chiar a jucat foarte bine în fiecare film. Vin Diesel a postat o imagine pe instagram împreună cu câteva cuvinte pentru Paul „Frate îmi va fi dor de tine foarte mult. Sunt fără cuvinte. Raiul a câștigat un nou înger, odihnește-te în pace”

Mai mulți actori dar și fani al actorului și-au oferit condoleanțe pe toate platformele sociale.

vin diesel instagram paul walker
Click pentru a mari

Cu toate astea Paul Walker a mai jucat în câteva filme, urmând să apară cel mai probabil prin 2014, încă nu am stat să caut despre ce filme este vorba, dar știu sigur că filmase pentru câteva filme.

Sunt curios cu cine va fi înlocuit în seria Fast & Furious, sau dacă seria va mai continua, ținând cont că undeva în vara lui 2014 o să apară Fast & Furious 7 (o sa fie Paul Walker în film), urmând să se termine seria aici? Sau o să avem prin 2015-2016 al 8-lea film?

Tu ce crezi?

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Pato Basil

Nu sunt prea multe de zis, o sa scriu si eu un articol pe aceasta tema…pe seara, sa se stinga sarbatoarea romanilor…fiindca deja am fost tras de urechi ca am amintit de cele doua evenimente simultan intr-un status pe facebook.

ionut

Incerc sa imi revin din socul in care am intrat odata cu moartea acestui actor superb 😐