Visele se alimenteaza cu ambitie

visele-taleFiecare dintre noi aveam o serie de vise, sau visul cel mare în care vrei să fi x sau y, sau poate că visul tău este să ai ceva anume. Nimic anormal din punctul meu de vedere, este bine să visezi la anumite lucruri, pentru că ele te pot pune în mișcare, în ziua de astăzi să visezi cu ochii deschiși înseamnă să fi creativ dar și ambițios, pentru că dacă nu ești ambițios nu o să reusești nimic.

La fel de mulți dintre voi, și eu am încercat să-mi alimentez anumite vise, să încerc să fac anumite lucruri care-mi plac, dar majoritatea le-am pornit greșit, totul fiind doar o teorie simplă de genul „hai să văd ce se întamplă” sau „ce se poate Întâmpla” și treaba asta este exact asa cum sună, dar din păcate până acum, finalul nu este unul prea fericit.

Și zic asta pentru că vreau să-ți imaginezi că vrei să aprinzi un bec de 100w cu 100w și te întrebi de ce nu este nici măcar o lumină slabă. Din punctul meu de vedere aici este problema! Aici este și momentul unde se opresc foarte mulți dintre noi, verificăm un bec cu 20-30w și apoi renunțăm la vise pentru că este prea greu sau imposibil.

Dar treaba constă defapt în ambiția ta pentru visul ăla, atât de simplu este. Ambiția ta este exact o sursă de energie cu o tensiune de 220v, care imediat cum conectezi un bec, se aprinde și luminează puternic.

Tu ce crezi? Ambiția este cea mai buna sursă pentru alimentarea viselor?

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandra

Din punctul meu de vedere ambitia este nr 1 pe lista surselor de implinire a viselor…iti fixezi un tel si iti organizezi lucrurile din viata in functie de acesta! 🙂 Daca pe langa ambitie mai ai si un gram de noroc, esti „aranjat” pe viata ;))