Placile Policarbonat Compact o soluție reală pentru înlocuirea sticlei

Atunci când ne referim la placile de policarbonat compact sau policarbonat solid cum mai sunt numite, putem spune că din punct de vedere tehnic ne referim la categoria celor mai avansate materiale plastice la ora actuală, fiind extrem de rezistente la impact, cu o durabilitate foarte mare în timp si proprietăți optice excelente.

Policarbonatul compact este produs prin metoda de extrudare și livrat sub forma de placi cu ambele fețe lucioase si un grad de transparență ridicat comparabil cu cel al sticlei. Plăcile de policarbonat solid pot fi produse în varianta transparent sau color.

În comparație cu sticla, la aceeași grosime, policarbonatul compact este de două ori mai ușor și de 200 de ori mai rezistent la impact decât sticla (practic incasabil) calificându-l ca cea mai bună și viabilă soluție pentru înlocuirea sticlei la realizarea de geamuri de protecție care să reziste loviturilor de orice fel. Pentru construcțiile la exterior, policarbonatul compact se realizează cu protecție la razele solare prin integrarea în procesul de fabricare a unui strat cu rezistență UV pe ambele fețe ale plăcii astfel durata de viață a plăcii de policarbonat ajunge să depășească 10 ani.

Pe lângă toate proprietățile deosebite (menționate mai sus), policarbonatul compact are si o rezistență foarte mare la foc ne-întreținând flacăra și de asemenea este bun izolator termic și fonic.

Placile Policarbonat Compact o soluție reală pentru înlocuirea sticlei - Refu.ro

În concluzie, toate aceste proprietati de excepție, prelucrarea ușoară a materialului cu unelte obișnuite, posibilitatea de prelucrare a materialului atât la cald cât si la rece, face din policarbonatul compact un material de construcții care poate fi folosit pe scară largă la înlocuirea sticlei în realizarea geamurilor de protecție, luminatoare acoperiș si copertine, paravane despărțitoare, parbrize pentru ambarcațiuni și motociclete, spații de așteptare în stațiile mijloacelor de transport în comun, etc.

Policarbonatul compact se poate achiziționa cel mai ușor apelând la magazinele online de specialitate.

O gama completă de dimensiuni, grosimi si culori de policarbonat compact la preturi fără concurență o găsiți în magazinul online depo materiale constructii.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments