Battlefield 4 se relanseaza, NETCODE FIX?

bf4-fall-patch-2Battlefield 4 se relanseaza odata cu repararea netcode-ului, deci dupa 1 an avem netcode fix si in tot acest timp jocul s-a ieftinit de la 60 de euro la 20 de euro si foarte multi nu au mai avut chef de joc dupa ce netcode-ul a enervat pe toata lumea si foarte multi s-au lasat de el.

Azi am citit pe blogul Battlefield ca la sfaristul acestei luni o sa fie disponibil un patch care teoretic o sa repare jocul. Un joc care s-a lansat stricat cu o grafica superba din punctul meu de vedere, eu unul m-am jucat battlefield de dragul francizei si pentru ca imi plac shooterele.

Battlefield 4 se relanseaza, DICE are un NETCODE FIX?

Dupa 99 de ore si 45 de minute de Battlefield 4 s-ar putea sa am cum sa joc fara sa mor si eu dar si inamicul in acelasi timp, si sa nu iau damage de 80-90% din viata dupa ce sunt deja ferit de gloantele inamice. Pe langa NETCODE FIX, o promisiune de care sunt curios daca e pe bune, mai multe fix-uri sunt aduse la lansarea patch-ului pentru un re-balance al jocului.

Patch-ul implica si cateva schimbari la arme, de exemplu la SKS si M39EMR nu mai poti sa iti tii respiratia inainte de a trage. Velocitatea glontului crescuta dar si modul de damage al armei este diferit, fiind necesar 1 glont in plus cand esti foarte aproape sau foarte departe, conform blogului battlefield, restul de modificari poti sa le vezi pe blogul lor

Este incredibil cum EA repara un joc dupa ce a trecut 1 an de zile.

Marketing cred ca este defapt raspunsul la acest patch, dupa cum toti fanii Battlefield stiu, Battlefield Hardline o sa fie lansat la inceputul lui 2015, si cum jocul este foarte mult copiat dupa BF4, la fel si netcode-ul a fost o problema in Hardline BETA, incearca acum sa-si convinga clientii ca si Hardline-ul este reparat si nu cumperi inca un joc stricat. Altfel care ar fi faza aici? Stie cineva?

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments