Pop up textil ne promoveaza tot timpul

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Pop up textil ne promoveaza tot timpul - Refu.ro

Perioada izolarii generate de pandemie nu a fost deloc usoara. Restaurantul nostru a avut si el mult de suferit, dar l-am mentinut pe linia de plutire cu pop up textil  prin care am comunicat permanent cu clientii.

Cand localul s-a inchis, am comandat la o tipografie sute de fluturasi prin care anuntam ca se onoreaza comenzi online si distribuim mancare buna si sanatoasa la domiciliu, dar persoanele platite sa le imparta le-au pus in primul tomberon. A fost ca si cum in situatia respectiva de criza, am ales sa punem la cos ce mai aveam prin buzunare.

Ne-am dat seama ce s-a intamplat, fiindca desi aveam oferte irezistibile, comenzile nu veneau.

In schimb, clientii vechi se uitau cu nostalgie pe ferestrele uriase si stralucitor de curate ale restaurantului.

-Ce-ar fi daca am pune un pop up textil reprezentativ in locul in care se uita oamenii cu tristete, am spus cu voce tare?

Puteam comunica elegant cu ei in acest mod. Pe sistemul modular de publicitate sa fie scrisa oferta noastra si poze cu felurile noastre irezistibile de mancare si meniul.

De fapt puteau fi mai multe sisteme plasate strategic la toate ferestrele localului si in acest mod asiguram si protectie solara.

La amiaza soarele ardea cu putere si reusea ca in fiecare an sa decoloreze fetele de masa. Acum era umbra peste tot in sala pustie si la bucatarie se putea lucra lejer.

Strategia a inceput sa dea roade din prima zi in care am primit si instalat sistemele publicitare modulare.

Ne-a placut ca nu am fost obligati sa le lipim in geamuri sau sa le prindem in cuie deasupra ferestrelor, fiindca se montau pe suportul lor de aluminiu. Daca un afis este lipit stramb, asa ramane, fiindca in cazul incare se incearca dezlipirea lui se rupe, de aceea este mult mai eficient  un pop up textil.

Oamenii treceau ca de obicei prin fata restaurantului si i-am auzit razand si discutand veseli in timp ce citeau informatiile asezate in vitrina.

Tristetea fusese alungata de aceasta solutie de promovare si afacerea a fost salvata. Am observat cum oamenii faceau poze sistemului modular de promovare si isi trimiteau unii altora informatiile, iar comenzile curgeau.

Acum am deschis terasa si am strans sistemele modulare de publicitate. Nu ne dorim sa mai trecem prin izolare sau printr-o perioada severa de restrictii, dar la nevoie, le scoatem din magazie si le repunem in functiune.

Ele continua sa ne faca publicitate si acum, cand nu mai sunt la loc vizibil. Oamenii posteaza poze facute in perioada izolarii cu acele  panouri publicitare autonome care stau foarte bine pe suportul din aluminiu.

In concluzie, ai totdeauna posibilitatea de a te reinventa ca om de afaceri si de a gasi cea mai avantajoasa solutie.

Tine minte ca un pop up textil se poate muta unde este nevoie de el, se poate depozita in magazie si la nevoie iti face reclama din nou!

Nu costa mult si nu dureaza mult realizarea lui, nu este pretentios, putand fi asezat oriunde.

Comanda-l acum si vei constata ca avansezi in topul celor mai buni producatori sau furnizori de servicii din domeniul tau!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments