dreamhack-bucuresti-2013DreamHack, cel mai tare eveniment de gaming vine la București pentru al 2-lea an consecutiv. Anul trecut eram foarte ocupat cu jobul și nu am reușit să prind nimic, dar în acest an am de gând să văd cu ochii mei cum se desfasoară un eveniment de genul DreamHack.

Sunt un mic gamer de când mă știu eu, pentru că primul contact cu un PC-ul a fost bineînteles printr-un joc când eram mai mic, și ca să fiu și mai exact era vorba de prima versiune a jocului Delta Force, foarte popular prin perioada când am început eu să am contact cu un calculator, tot în perioada aia am început să prind și gust pentru shooterele first person, probabil singurul joc care-mi place și este 3rd shooter este Sniper Elite V2, pentru că gameplay-ul conține elemente first person, ca de exemplu când pui scope-ul.

În acest an am reușit să pun mâna în ultimul moment pe un bilet la DreamHack, mai exact am primit o invitație cu drag primită de la PC Garage care-mi oferă acces pentru cele 2 zile cât tine DreamHack-ul. Și dacă am noroc o să pot participa și la micul Lan Party la care vor fi prezenți cei de la Romtelecom alături de câtiva bloggeri care se vor bate la World of Tanks, Team Fortress 2, Dota 2 si Quake Live.

Un alt lucru care mă atrage la DreamHack sunt turneele de Dota 2 și Starcraft 2, dar vreau să îi văd și pe comentatorii de la meciurile de SC2, și aici mă refer la Day[9], Artosis și Apollo. Pentru că însoțit de mine o să fie și un prieten care l-am tot atras în lumea asta a jocurilor pe PC, o să îi pot explica câteva elemente teoretice legate de Dota 2, apoi când ajungem acasă să îi explic și cum poate să aplice informațiile teoretice folosite direct pe pielea eroului cu care o să joace.

În acest an la DreamHack cele mai importante turnee ale evenimentului vor fi meciurile de: Starcraft2, CS:GO, League of Legends și Dota 2. O să încerc să scriu și un live blogging de la eveniment împreună cu cât mai multe imagini de la eveniment, pentru că din ce am înteles o să fie wireless gratuit la toată lumea, acum sper să nu moară imediat și să pot publica ceva pe blog de acolo.

Program DreamHack 2013

Sâmbătă, 14 septembrie.

  • 09:00 – Acces VIP
  • 09:30 – Acces public
  • 09:45 – Deschiderea evenimentului
  • 22:13 – Primul meci din Starcraft 2 League Final
  • Programul se încheie odată cu terminarea ultimului meci din Starcraft 2 League Final

Duminică, 15 Septembrie.

  • 09:00 – Acces VIP
  • 09:30 – Acces public
  • 00:15 – Finala StarCraft II (BO5)
  • Programul se încheie odată cu terminarea ultimului meci din Finala Starcraft II (BO5)

 

Cei care au de gând să vină la eveniment, îi aștept cu un comentariu la articol și ne vedem pe acolo.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment