IPhone 5S & 5C [REVIEW]

iphone-5cDupă cum prea bine ştim, cei de la Aple au scos şi ultimul terminal Iphone, având 2 variante, 5S & 5C. Pentru a ne face o mică idee despre cele 2 variante, aflăm că varianta 5C conţine o baterie ceva mai voluptoasă şi o cameră actualizată Face Time HD care dispune de o variaţie mai mare în domeniul pixeli şi de o luminozitate mult mai clară.

Cât despre varianta 5S, aflăm că include, de asemenea, un nou dual-LED flash Tone, despre care  Apple spune că este primul de acest gen pe un telefon sau un aparat de fotografiat standalone. Un flash este alb mai rece, în timp ce celălalt este chihlimbar cu o temperatură mai cald culoare. Telefonul monitorizează lumina ambientală și apoi trage cele doua flash-uri împreuna pentru a se potrivi cu lumina.

O diferenţă vizibilă ambelor variante, este că 5S poate fi achiziţionat în mai multe culori (carcase), în timp ce 5C poate fi achiziţionat pe culoarea obişnuită de către useri de Aple pe vechile terminale. Carcasele venite de la varianta 5 şi 5S nu se v-a potrivi pe varianta 5C, un lucru ce poate fi luat în considerare de către utilizatori.

Lansare iPhone 5S

Un lucru este sigur, ambele variante pot fi achiziţionate încă din 20 Septembrie la precomandă. Varianta 5S conţine un procesor A7, un procesor care este pentru prima dată pus într-un telefon mobil, un procesor care folosește un 64-bit arhitecture,variantă găsită în calculatoarele şi laptop-urile noastre de zi cu zi. Această variantă conţine bineînteles şi un coprocesor numit M7, care completează A7 cu o manipulare a datelor folosind acei senzori a dispozitivului, senzori ca  busola, accelerometrul şi giroscopul.

Am vorbit mai mult despre variante 5S, insă despre varianta 5C aflăm că este exact varianta Iphone 5 pe care o ştim cu toţi (planned upgrade to iOS 7.0).

Am o părere foarte bună despre aceste variante, însă este de ajuns să avem un Iphone5 şi suntem gata, avem un iphone perfect. Rămân la părerea mea, şi oricum, nu m-aş arunca prea repede spre aceste variante Iphone din punct de vedere al preţului (cel puţin în România).

Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Eduard

Cand citesc ceva legat de Apple si iPhone-urile lor primul lucru care imi vine in minte e asta:
„Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact… same fucking thing… over and over again expecting… shit to change… That. Is. Crazy. „. Cam asta fac cei de la Apple acum.

Grig

Se cunoaște lipsa lui Steve Jobs … Parcă nu mai există inovația.

ciupi

Acum ca tot s-a lansat si l-am testat si eu un pic, (nu al meu personal al unui prieten un pic mai bogat :D), sincer sa fiu mai nimic interesant, vorba colegului de mai sus… APPLE este timpul sa va reinventati… Eu am ramas la 4S, ca este destul de ok ca si model.

Telefoane Ieftine

De cand a murit Steve Jobs au fost scoase atatea telefoane de cei de la Apple dar nu vor avea aceleasi idei pe care le-a conceput Jobs. Iphone 5 de exemplu are 3 exemplare (5,5c,5s) nu stiu dc au scos atatea variante cu numele acesta.