Primaria noastra a apelat la foraje de mare adancime pentru alimentarea cu apa a satului de munte

Intr-un sat frumos, oamenii se bucura de comorile din jur numai daca si confortul se ridica la inaltimea asteptarilor lor. Noi aveam de toate: aer curat, dealuri pline cu pomi fructiferi si iarba de cea mai buna calitate, paduri, un rau iute care trece prin sat si in, zare muntii cei falnici. Natura ne daruia ciuperci gustoase, fructe de padure si plante medicinale, numai apa ne-o asiguram individual.

Tocmai de aceea unul dintre proiectele europene realizate de inimosul primar si echipa sa a constat in alimentarea intregului sat cu apa potabila.

Fantanile rare erau greu de intretinut, apa lor se contaminase din cauza variate. Da, cand ploua, fantanile oamenilor care nu sunt prevazute cu tuburi din beton se umplu de noroi si de apa murdara.

La 20 de kilometri de satul nostru se afla deja un lac de acumulare, de aceea, planul a fost urmatorul:

-sa se ingroape in pamant bazine uriase din metal rezistent intr-un loc sigur, iar la bazine sa aiba acces numai specialistii.

-alimentarea cu apa sa se faca direct din baraj.

Primaria noastra a apelat la foraje de mare adancime pentru alimentarea cu apa a satului de munte - Refu.ro

Dar cine putea sa execute foraje de mare adancime?

Raspunsul a venit rapid si a reprezentat cea mai buna solutie: firma care realizase forajele pentru alimentarea cu apa pe cont propriu a pensiunilor si pentru puturile absorbante uriase in care se colectau deseurile.

In satul nostru Pilotifirati.ro a facut adevarate minuni si oamenii rostesc cu recunostinta numele acestei firme.

Forajele nu se surpa oricat ar fi de adanci, fiindca sunt executate de cei mai buni specialisti ai domeniului cu echipamente performante.

Specialistii romani sunt competitivi cu cei din cele mai dezvoltate state ale lumii, iar lucrarile lor sunt garantate.

Acum ne bucuram de apa in bucatariile si baile noastre datorita lor.

Poze ale lucrarilor efectuate de echipa de la Pilotifirati.ro se gasesc pe site-ul firmei, iar tot de acolo se pot lua si datele de contact.

Sa fii sigur ca specialistii gasesc o solutie viabila pentru alimentarea cu apa, canalizare sau consolidare constructii.

Lucrarile sunt realizate cu maxima responsabilitate si la timp ca beneficiarul sa fie pe deplin multumit.

Daca ai de realizat foraje pe care nimeni altcineva nu le poate face, sa stii ca firma prezentata mai sus nu se da batuta niciodata, prin urmare nu fii trist, ci contacteaza acesti specialisti!

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments