Problema de flickering a ecranului la Pixel 6 Pro a fost raportata de multi utilizatori

Problemele de afisare la un display-ul unui telefon abia lansat nu sunt neobisnuite, dar, pe cat posibil, nu le dorim pentru nimeni. Cui ii plac problemele cand si-a cumparat un telefon nou, mai ales daca dispozitivul in cauza este considerat un flagship premium.

Google nu este straina de astfel de probleme mai ales cand vine vorba de linia Pixel. Compania tocmai a lansat noile Pixel 6 si Pixel 6 Pro si, cu putin timp in urma, aflam despre o problema care i-a bantuit pe unii utilizatori. Au existat plangeri legate de afisajele palpaitoare (flickering). Acest lucru se intampla, de obicei, atunci cand apasati usor butonul de pornire, chiar si atunci cand dispozitivul este oprit.

Problema de flickering a ecranului la Pixel 6 Pro a fost raportata de multi utilizatori - Refu.ro

Afisajul palpaie, potrivit unor proprietari de unitati Pixel 6 Pro. Se intampla doar pe varianta Pro si nu pe Pixel 6 obisnuit, ceea ce este o veste buna, cel putin.

Gigantul tehnologic a recunoscut problema si lucreaza acum la o remediere.

Nu avem o idee despre cauza, dar ne incrucisam degetele ca este ceva ce o actualizare de software poate rezolva. O problema hardware ar putea fi mai dificil de rezolvat. Ar putea necesita o rechemare in service sau inlocuirea unitatilor telefonice.

Interesant este ca problema nu pare sa fie raspandita. Unii posesori de Pixel 6 Pro nu s-au confruntat cu problema, astfel incat ar putea fi un caz izolat pentru cativa utilizatori.

Daca sunteti unul dintre putinii proprietari de dispozitive afectati de aceasta problema a Pixel 6 Pro, sa stiti ca Google va lansa o solutie. De acum inainte, nu va jucati cu butonul de inchidere al smartphone-ului, chiar si atunci cand dispozitivul este oprit.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments