parchet exotic

Specialistii sunt aceea care ofera clientilor din cadrul magazinelor de unde acestea isi cumpara acest parchet exotic, cum este acela facut din bambus si accesoriile ce sunt necesare pentru efectuarea montajului si deasemeni diverse instructiuni care sunt necesare in cazul pre-instalarii, cum ar fi:

  • in cazul in care ne dorim ca respectivul parchet sa poata sa incapa dedesupt, adica sub usa, important e sa fie luata si taiata captuseala de la tocul usii, fie ca aceasta se afla la baza fie sa se taie parchetul dupa cum este forma lui;
  • pentru ca lemnul are incluisv proprietatea specifica de dilatare, in momentul in care creste nivelul umiditatii, important este sa fie lasat un spatiu ce poate fi de 0,6 cm si spatiu acesta care se afla intre parchet si pereti si deasemeni obiectele verticale, cum ar fi de exemplu tevile. Acest spatiu acopera in cazul in care este montata plinta. Este important si sa se utilizeze distantiere din lemn sau cele din plastic in momentul in care se instaleaza parchet ca sa se mentina respectivul spatiu.
  • Se foloseste si levierul pentru fixarea capetelor incepand de la un perete pana se ajunge la celalalt;
  • se recomanda utilizarea blocuriloe de lemn cat si a ciocanului pentru apropierea frizelor de parchet.
  • Blocul din lemn se utilizeaza in contra nutului adica a limbii si nu este utilizat contracul federului placii.
  • Trebuie incepute mereu toate randurile inceoand de la aceeasi  latura;
  • Cei ce monteaza respectivul parchet este important si sa fie atenti astfel incat sa nu fie deteriorate muchiile parchetului in vreun fel.

C sa aiba un aspect bun, parchetul din bambus este pusa de regula paralel cu perete mai lung sau paralel cu un perete de la exterior, ce de regula este un perete drept si potrivit pentru a incepe lucrarile. Directia pe care o au placile e deasemeni important sa fie asa dupa cum se amplaseaza camera si tinand cont de localizarea intrarii si ferestrelor. Pot fi intinse si cateva din randurile de parchet fara ca acestea sa se lipeasca, astfel incat sa i se poata da aceluia ce il monteaza confirmare deciziei in privinta directiilor.

In cazul in care incaperea e pregatita pentru a fi instalat parchetul si sculele cat si materialele vor fi la locul lor, de preferat este ca instalatorul sa aiba experienta, care sa fie buna si de circa 60 mp numai intr-o singura zi.

Procedura care priveste instalarea parchetului

Parchetul exotic facut din bambus are, asa cum mentiuneaza si specialistii, trei metode comune prin care se poate face instalarea, adica parchetul trebuie sa fie batut in cuie, sa fie lipit sau, cea de a treia posibilitate, e sa fie flotant. www.Bilavio.ro

Parchetul din bambus care este batut in cuie va fi prins in aceste cuie si o sa aiba un substrat din lemn, fara sa aiva cuie care ar putea sa se vada. Asta este si modul traditional privind instalarea de parchet din bambus cat si a unui parchetul masiv ca si al altor tipuri de parchet, cum ar fi cel stratificat.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru