Produse Dacia Plant

produse dacia plant

Dacia Plant este o companie Romaneasca specializata in remediile naturale. Produsele Dacia Plant se pot gasi pe piata romaneasca de 11 ani, avand la baza cele mai bune ingrediente si retete originale. Compania produce tincturi, ceaiuri, siropuri, comprimate, gemoderivate si pulberi. Toate produsele Dacia Plant sunt complet naturale, bazandu-se pe retete proprii si au efecte maxime si garantate asupra celor care le folosesc.

Gama de produse Dacia Plant

Pentru a asigura calitatea produselor, compania Dacia Plant se foloseste de fluxuri tehnologice in preparearea ceaiurilor, comprimatelor si tincturilor sale. Astfel, comerciantii, si-au propus spatii seraparate pentru fiecare produs, o ordine in etapele de preprare si definirea fiecarei actiuni in parte. Iata o lista a tuturor produselor Dacia Plant disponibile pe piata:

  1. Ceaiuri compuse-realizate impreuna cu parintele fitoterapiei romanesti, formulele folosite pentru aceste ceaiuri va asigura calitatea maxima si siguranta ca plantele sunt netratate chimic sau terminc.
  1. Ceaiurile simple-savuroase si eficiente, ceaiurile simple, produse Dacia Plant, sunt unele dintre cele mai bune pe piata Romaneasca. Ceaiurile se gasesc la un pret redus, intre 3 si 5 RON.
  1. Comprimate-in aceste Produse Dacia Plant se folosesc doar plante de inalta calitate si extracte de plante, importate din Uniunea Europeana
  1. Gemoderivatele- sunt acele extracte gemoterapice din mladite si muguri ce au actiuni profunde la nivel organic si celular.
  1. Siroupuri- compuse din formule concentrate din plante si uleiuri esentiale. Pot fi utilizate atat de adulti cat si de copii. Pot fi procurate prentru 13-15 RON.
  1. Tincturile compuse- folosite pentru prevenirea si ameliorarea anumitor probleme de sanatate.
  1. Tincturile simple-solutii hidroalcoolice, din plante, aceste produse au un timp de raspuns mai mic decat cel al altor tipuri de produse si o eficienta mai mare. Ca si preturi, aceste produse Dacia Plant se pot gasi intre 8 si 10 RON.

Exista insa si alte tipuri de produse, cu efecte mult mai puternice, cum ar fi Bitter-ul. La baza, acesta reprezinta un amestec de plante cu efecte medicinale, macerate in alcool. Aceste tipuri de produse Dacia Plant se gasessc insa la un pret ridicat, atingand si 50 RON.

Retele originale

Pentru a se asigura de calitatea produselor si de faptul ca acestea sunt 100% naturale, compania a lucrat impreuna cu nume cunoscute din medicina si farmacie. O alta modalitate pentru a garanta calitatea produselor a fost conceperea acestora in baza categoriilor si subcategoriilor de afectiuni. Acest fapt a ajutat la notorietatea pe care Produsele Dacia Plant au obtinut-o in Romania.

Dacia Plant in societate

Pe langa Produse Dacia Plant, compania se ocupa si de intretinerea diverselor actiuni sociale pentru informarea publicului tinta. Spre exemplu acestia organizeaza sesiuni de lectura pentru pacientii din spitalele de pediatrie.

O alta actiune marca Dacia Plant, este conceperea si prezentarea filmelor documentare care sunt menite sa informeze publicul despre ce anume contin Produsele Dacia Plant si ce efecte au asupra sanatatii. Pe langa aceste mini videoclipuri, exista si Enciclopedia Plantelor, un ghid complet al plantelor medicinale folosite.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments