Produse de calitate pentru curatenie ca al carte!

Pentru a face curatenie in mod responsabil si corespunzator este necesar sa investim in produse care sa ne ajute in timpul procesului de curatat. Magaiznul Cleane.ro este locul ideal pentru cei care cauta produse Tork de inalta calitate, fiind un distribuitor de incredere atat pentru gospodine, cat si pentru domeniile Horeca. Vasta gama de produse Tork ofera posibilitatea de a cumpara totul de la un singur magazin pentru a nu pierde timp atunci cand doresti sa cureti casa temeinic.

Cum sa faci curatenie corespunzator?

Curatati elementele din fiecare camera, inclusiv partea superioara a tuturor pieselor de mobilier, partea inferioara a rafturilor si toate balustradele, precum si rame pentru imagini, ecrane TV si sireturi.

Pentru a scapa de amprente, umeziti o carpa din microfibra cu apa calda.

Schimbati lenjeriile si faceti paturile. Aerisiti saltelele si curatati orice element atpitat daca este necesar.

Stergeti oglinzile si ferestrele din toata casa. Stergeti toate suprafetele si vitrinele din toata casa, dezinfectandu-le dupa cum este necesar.

Mergeti si pulverizati produsul de curatat pe cazi, chiuvete si toalete. Reveniti si curatati. Apoi, in bucatarie, stergeti interiorul cuptorului cu microunde si usile dulapului si aparatelor. Folositi sapun tork pentru a curata mainile de fiecare data!

Toate aceste procese se pot efectua rapid atunci cand se folosesc produsele Tork, iar gama de aspiratoare profesionale nu face decat sa grabeasca procesul curateniei.

Curatarea cu aspirator nu este doar igiena, ci si mai sigura decat curatarea manuala cu ajutorul maturii. Aspiratoarele capabile sa curate in cateva zeci de minute, in timp ce curatarea manuala dureaza aproximativ ore. Cu aspiratorul, puteti atinge scopul unei curatari aprofundate in cel mai scurt timp posibil. Sunt rapide si usor de utilizat. In plus, aveti nevoie doar de mai putin efort si energie pentru a manipula aspiratorul.

Instalarea, utilizarea aspiratorului este destul de usoara. Conectati-l la priza electrica si mutati-l pe podea, oriunde doriti sa curatati.

Aspiratorul este echipat cu filtre HEPA sau de alt tip de filtre care blocheaza, indeparteaza bolile transmise de aer cauzand germeni, bacterii si virusi prezenti in casa ta.

Aspiratoarele sunt ideale in indepartarea parului animalelor de companie care este blocat adresea de covor. Datorita puterii de aspiratie ridicate, aspiratorul indeparteaza parul animalelor de companie, precum si mirosurile neplacute de pe covor. Aspiratoarele din zilele noastre au o serie de caracteristici sofisticate pe care nici nu le puteti imagina. Cand aveti un aspirator cu caracteristici sofisticate, curatarea va fi usoara pentru dvs. In plus, cu aspiratoarele cu functii avansate, veti obtine intotdeauna avantajul de a avea un senzor automat de revelare a suprafetei pentru a constata si a lucra eficient.

Datorita faptului ca aspiratorul este un instrument cu costuri reduse, acesta va fi o investitie extraordinara. Prin urmare, puteti obtine intotdeauna avantajul de a economisi timp si energie cheltuind mai putin. Costul mediu al aspiratorului variaza in functie de dimensiunea si tipul pe care il doriti pentru curatare.

Alegeti calitatea produselor de la cleane.ro!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments