Refu Blog

Cu totii avem de ambalat diverse obiecte, de aceea cererea de produse de ambalare este in continua crestere. Fie ca detinem o afacere sau nu, aceste produse sunt indispensabile. Avem adesea nevoie de folii alimentare, benzi adezive si alte produse de acest gen, pentru a impacheta si sigila fele de fel de obiecte.

Daca suntem persoane fizice, avem nevoie de aceste produse pentru a impacheta diverse lucruri, sau pentru a infolia alimente, iar daca detinem o afacere, nevoia de produse de ambalare este foarte mare.

produse-de-ambalat

Companiile au nevoie de astfel de diverse folii si benzi pentru a impacheta si ambala produsele proprii si pentru a asigura transportul acestora in conditii optime. In cazul in care produsele transportate nu sunt ambalate in materiale corespunzatoare, acestea se pot deteriora, iar compania risca sa aiba clienti nemultumiti de serviciile oferite. De ce sa ne asumam riscuri, cand exista solutii?

Categorii de produse de ambalare

Compania S.C. Cora Trade Center S.R.L comercializeaza produse de ambalare de mai multe tipuri si pentru diverse utilizari. Astfel, in portofoliul companiei veti putea gasi de la benzi de legare pana la folii de protectie, folii termocontractile, benzi adezive si folii stretch.

Benzile de legare sunt utilizate in transportul produselor, iar beneficiul adus de acestea este faptul ca asigura siguranta in transportarea obiectelor, prin sigilarea lor. Benzile de legare se pot gasi sub forma de banda PP, banda PET, metalica sau PES.

Foliile de protectie previn deteriorarea produsului in timpul transportului si puteti alege dintre foliile cu bule sau cele expandate.

In ceea ce priveste foliile termocontractile, acestea pot fi folosite atat la ambalarea individuala, cat si grupata a produselor.

Banda adeziva se lipeste prin aplicarea unei presiuni asupra ei si se numara printre cele mai populare produse de ambalare. Aceasta este comercializata in diferite variante, precum benzile PVC, benzile din BoPP cu adeziv solvent, acrylic sau hot melt si sub forma de benzi de hartie.

O alta gama foarte utilizata de produse de ambalare este cea a foliilor stretch. Folosita in special pentru a sigila alimentele, folia stretch este comercializata in diferite forme, pentru a acoperi necesitati de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Astfel, in functie de ce aveti nevoie, puteti alege dintre foliile stretch perforate pentru aerisirea produselor, cu insertii sau margini intarite, colorate, pe tup sau coreless, etc.

Produse de ambalat de o calitate superioara

Cu siguranta ati trecut prin experienta neplacuta in care banda adeziva nu se lipeste sau folia stretch este prea subtire si se rupe imediat. Pentru a evita situatii de acest gen, compania S.C. Cora Trade Center S.R.L va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase, ce sfideaza concurenta. Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, compania ofera servicii profesioniste si comercializeaza produse de ambalat de o calitate superioara. Calitatile care definesc aceasta companie sunt promptitudinea, calitatea si concurenta preturilor. Toate aceste lucruri va garanteaza ca nu veti regreta alegerea facuta si va veti bucura de cele mai bune si eficiente servicii si produse.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

  1. Intr-adevar, este foarte important sa folosesti produse de calitate atunci cand ambalezi un produs, altfel risti deteriorarea lui.

Write A Comment