Quickmobile da startul la Black Friday!

Incepand cu data de 12 noiembrie pasionatii de telefoane smartphone si gadget-uri au unda verde la Campania Black Friday 2021 la Quickmobile, campanile in care pot gasi o multime de produse in oferta ,la preturi fara egal!

La Quickmobile.ro putem gasi pe tot parcursul anului oferte avantajoase, insa de Black Friday putem sa cumparam chiar si un iPhone 12 Pro Max la un pret incredibil.

Cei care doresc sa beneficieze de notificari in timp real pot instala aplicatia Quickmobile ce poate fi descarcata de pe GooglePlay sau Appstore. Urmatorul pas este sa se inregistreze si sa salveze cardul de cumapraturi sau cardul bancar ca metoda preferata pentru plata. Cei care aleg plata cu cardul beneficiaza de prioritate si de transport grauit al comenzilor.

De asmenea, magazinul ofera si posbilitatea de afiliere Quickmobile.ro, pentru clientii care se pricep la retelele online si care doresc sa beneficieze de extra reduceri la produse, castiguri in bani sau sa aiba acces la cele mai bune oferte!

Quickmobile da startul la Black Friday! - Refu.ro

De unde vine obiceiul Black Friday?

Traditia vine din anii ÔÇÖ60 in care Black Friday insemna ziua in care comerciantii americani mergeau sa faca cumparaturi cu aproximativ o luna inainte de Craciun, oferind reduceri care puteau ajunge pana la 80%, (astfel urmand sa acorde o marja de economii uriasa pentru cei care doresc sa anticipeze achizitia de cadouri la un pret avantajos).

De unde provine acest nume anume? Multi se refera la registrul de conturi care era folosit de comercianti la acea vreme, compilat folosind cerneala neagra pentru toate conturile pozitive si bilantul activ. Foarte des, din cauza zilei de vineri de dupa Ziua Recunostintei, aceste conturi au ajuns in negru explicand astfel numele si originea reducerilor.

O alta teorie spune in schimb ca denumirea de Black Friday deriva din trafic din cauza multitudinii de oameni care se ingramadesc pe strazi si magazine in cautare de reduceri si oferte valabile doar pe zi.

Practic toata lumea, magazine fizice si e-commerce, se aboneaza la ofertele de Black Friday. Cea mai cunoscuta oferta Black Friday este, fara indoiala, cea a Amazon, cu reduceri care pot ajunge la 70%, dar site-urile Apple, MediaWorld, Unieuro, Euronics, Trony, ePrice, eBay, GameStop si ale tuturor celor mai cunoscute marci, de la imbracaminte la accesorii , pana la produse pentru casa si frumusete se intrec in oferte.

Teoretic, daca vrem sa fim exacti, Black Friday 2021 incepe vineri, 27 noiembrie, la miezul noptii si se incheie la ora 23.59 in aceeasi zi. In realitate insa, chiar daca vorbim despre Black Friday ca despre o zi de oferte, aceasta este o aniversare atat de importanta pentru companii incat ofertele incep de luni (daca nu mai devreme), pentru a se termina dupa weekend cu Cyber Monday, care anul acesta va fi 29 noiembrie. Insa traditia a permis ca magazinele sa inceapa mai devreme. Dupa cum putem observa si Quickmobile.ro va incepe cu data de 12 noiembrie!

Quickmobile da startul la Black Friday! - Refu.ro

Nu este usor sa gasim drumul prin marea de oferte si reduceri oferite de Black Friday 2021, in special online. Pentru asta, este indicat sa faceti o lista cu articolele dorite, sa faceti o mica cercetare in diferitele magazine si magazine online, comparand preturi si oferte, pentru a va face o idee precisa despre avantaje si dezavantaje si fara a va opri la prima reducere afisata.

Folosind aplicatia Quickmobile, veti primi intotdeauna actualizari recente si reale!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments