Cine nu a vizitat un bazar turcesc in viata lui nu stie ce pierde! Spectacol total, emotionant pana la targuiala specifica, risipa de imagini auditive, olfactive si vizuale. Un bazat turcesc este deopotriva pictura, sculptura, parfum si teatru. Sacii plini cu condiment colorate reprezinta pictura moderna in relief. Din ei, turcii fac adevarate modele care incanta ochiul si chiar daca nu stii la ce foloseste condimentul respectiv, iti vine sa il cumperi de amorul artei. Pe rafturi metalice second hand, fiindca bazarul se transmite de cele mai multe ori din generatie in generatie stau suvenirurile: ceramica lor albastra pictata cu fluturi si flori, lingurite cu pietre semipretioase, care imita foarte bine linguritele de argint, pachete cu aromata cafea turceasca, magneti de frigider si figurine care imita orasul subteran.

Punctul de atractie il reprezinta insa raionul cu rahat de lux facut manual din cele mai bune ingrediente: de cocos, de rodii, cu alune de padure, de portocale, fistic sau lamaie, cel racoritor de menta sau nuga. In bazarul turcului esti cel mai rasfatat om de pe pamant, fiindca nu stie ce sa iti mai dea sa gusti, plus ca vine repede cu ceaiul, fiindca bautura parfumata se prepara in mai putin de 4 minute la ei, timpul necesar dizolvarii prafului de ceai in apa care asteapta mereu calda pe soba. Rafturile metalice spatioase ofera loc generos de expunere a marfurilor, prezinta stabilitate si sunt ideale in bazaruri.

Rafturile sunt indispensabile intr-un bazar • Refu Blog

Sa vezi cati straini se ating de ele in zonele cu vad comercial si totusi nu se clatina, nu se prabusesc, ci stau cum au fost fixate de la amenajarea bazarului. “Cine stie, repet in gand? Poate si ei au comandat rafturile de la Storeexpert.ro, ca am auzit ca s-a dus vestea peste mari si tari de rafturile lor! In Bucuresti le recunosc marfa la tot pasul. Nu exista mall sau magazin de cartier in care sa nu vad rafturile acelea care nu ruginesc, au aspect de nou si sunt atat de utile comerciantilor.” E o vraja. Turcul ne intreaba in engleza de unde suntem, apoi ne repeta numele lui Hagi si Popescu si ne intreaba ce mai facem in limba romana. In calitate de comercianti, turcii sunt cei mai rabdatori de pe planeta si se simt jigniti, daca nu negociezi cu ei. Imi place spectacolul de teatru din bazar si de oriunde se vinde ceva in Turcia. “Iti fac un pret bun. Pentru tine, cel mai bun pret din lume.

E o vraja. Turcul ne intreaba in engleza de unde suntem, apoi ne repeta numele lui Hagi si Popescu si ne intreaba ce mai facem in limba romana. In calitate de comercianti, turcii sunt cei mai rabdatori de pe planeta si se simt jigniti, daca nu negociezi cu ei. Imi place spectacolul de teatru din bazar si de oriunde se vinde ceva in Turcia. “Iti fac un pret bun. Pentru tine, cel mai bun pret din lume.

” Apoi vine cu calculatorul si face trei-patru calcule si in final iti comunica rezultatul pretului bun. Si de aici incolo se mai poate negocia. La o firma de lux, un produs pe care scria 1 500 de euro a fost vandut cu suma de 315 euro. Pare de necrezut, dar asa sunt ei si multe dintre preturile lor sunt facultative. Cineva ne-a invatat sa scriem pe hartie cat avem si in acest mod ne asiguram de un pret bun. Bazaul turcesc a disparut din viata mea de 4 zile, dar nu va disparea niciodata din mintea mea. Am petrecut clipe de neuitat in el, fiind un refugiu de vremea imposibila de afara, un prilej de a cunoaste oameni si mentalitati. Si acolo, in feeria de arome, de gusturi si de culori, peste care trona jocul actorului care dorea sa isi vanda spectaculos marfa, un rol central il detineau rafturile metalice, care sustineau toata marfa aceea variata.

Rafturi metalice din material care nu se oxideaza, nu se indoaie sub greutate, nu se ingaureste si nu se rupe sunt utile in institutii, in magazine de orice fel, in depozite si fabrici, dar si acasa. Pretul lor este onest raportat la importanta si durata de viata, iar daca se doreste amenajarea unui spatiu de depozitare cu rafturi metalice, magazinul le trimite la adresa indicata de client dupa ce le proiecteaza si ia corect masurile. Contra cost se asigura si montajul, eventualele reparatii si intretinerea lor.

Profitati de oferta magazinului de rafturi, de toate facilitatile puse la dispozitia clientilor si faceti ordine in toata casa cu ajutorul lor. Sunt o multime de unelte raspandite de colo colt, ambalaje care mai pot fi folosite, iar conservele din pivnita sau camara ar arata mult mai bine pe rafturi! Bazarul turcesc era plin de marfa, dar ordonat.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment